SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da İnceleme Yaptılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:54:55
Yazıhan'da İnceleme Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Abuzer Kocaman, 2015 yılı Yazıhan merkez ve merkeze bağlı mahallerde yapılacak olan çalışmaları yerinde inceleyerek, tek tek not aldı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Yazıhan'a bağlı merkez ve mahallerde incelemeler yaptı. Zeki Sarılar’a teşekkür eden Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “İlçemize bağlı bütün mahallelerin yolları, mahallelerde bulunan eksiklikler tespit edilerek, sorunları çözülecek. İlçemizde en büyük sorun, yol ağında olmayan mahalle yollarımızdır. Sayın Genel Sekreterimize bu sıkıntıyı ilettik. İnşallah bu belirttiğimiz yollar ağa alınırsa, asfaltlanıp halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Sarılar ise, “Bugün Yazıhan ilçemize geldik. 2015-2016 yılı yatırım programını görüşüyoruz. Ön hazırlık çalışması yapalım dedik. Hava şartları elverdiği sürece bu incelemelerimize devam edeceğiz. Bu yıl ve önümüzdeki yılla ilgili yapacağımız yol çalışmaları ve yol ağımızla ilgili yapmayı düşündüğümüz mahalle yollarını beraber inceledik, müzakere ettik ve bir mutabakata vardık. Bir kısmını bu yıl, bir kısmını da önümüzdeki yıl inşallah neticelendireceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız