SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Okul Şenliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:57:57
Yazıhan'da Okul Şenliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde okullar şenlik programı düzenlendi. 

Yazıhan Kaymakamlığı tarafından organize edilen Okullara Şenlik Programı, Yazıhan Abdurrahman Serttaş İlkokulu’nun bahçesinde düzenlendi. Programda söz alan Kaymakam Özdemir, “2012-2013 eğitim-öğretim yılı sona erdiğinde 3 ay ayrı kalmanın vereceği hüzünle vedalaştık ve bugün okulumuza tekrar başladık. Tekrar arkadaşlarımıza ve öğretmenlerimize kavuşmuş bulunmaktayız. Bu eğitim-öğretim yılının başlangıcı farklı olsun dedik. Tüm okullara şenlik olsun istedik ve bugün Yazıhan’da okullara şenlik ilan ettik. Bugüne katkıda bulunan, baştan sona benimle olan, bizimle ve Kaymakamlığımızla sürekli irtibat halinde olan mesai arkadaşlarıma, değerli katkıları için ayrıca teşekkür ediyorum. Bugünde görev alan öğretmenlerimize yine teşekkürü bir borç bilirim. Bugüne katkıda bulunan Abdurrahman Serttaş Okulu öğretmenlerine ve velilerine, ayrıca Belediye çalışanlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kaymakam Özdemir’in konuşmasının ardından program Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle devam etti. Sonrasında yağlı boya gösterileri, öğrencilerin yüreklerinden akan duygularını tuvale yansıtmaları ile tamamlandı. Öğrenciler tarafından toprağın şekillendirilip çömlek yapılması ve Kaymakam Özdemir ve daire amirlerinin oynadığı dart oku ile balon patlatma, masa tenisi, satranç, jenga, labirent, şehir avcısı gibi yarışmalarda şenliğin ilgi çeken yarışmaları oldu. Şenliğin en çok ilgi toplayan yarışması karaokenin yanı sıra sandalye kapma, ipte elma yeme, kaşıkta yumurta taşıma ve çuval yarışları da unutulmamıştı. Palyaço ve onun sürpriz hediyeleri, sosis balonlarla şekillenen figürler öğrenciler için düşünülmüş etkinlikler idi.

Müzik ile devam eden programda Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Ritim Gurubu tüm öğrencileri coşturdu.

Yazıhan Hatırası kadrajında ve Hacivat ile Karagöz panosunda bol bol fotoğraf çekilen öğrenciler, kaligrafi ustasına isimlerini yazdırdılar.

Şenlik alanında gün boyu süren yarışma ve eğlence programlarının ardından birinci olanlara ödülleri Kaymakam ve okul müdürleri tarafından takdim edildi.

Etkinlikler Emrah Uçar konseriyle sona erdi. Konser sonrasında Kaymakam Özdemir tarafından sanatçı Emrah Uçar’a çiçek verildi ve beraber hatıra fotoğrafı çektirildi.

Programına Kaymakam Hatice Bayar Özdemir, Garnizon Komutanı Mesut Büyükkırlı, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız