SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Sona Yaklaşıldı

0
Güncellendi - 2017-10-09 21:17:01
Yazıhan'da Sona Yaklaşıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Yazıhan İlçesi merkezinde maliyeti 6,2 milyon TL olan 37,2 Kilometrelik kanalizasyon altyapı yatırımlarında sona yaklaştı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla örnek projelere imza atan, şehrin altyapısını güçlendirmek için dev yatırımlar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü çevreci bir tutum sergileyerek temiz bir çevre için yoğun çalışmalar yapıyor. Malatya merkez ve ilçelerinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yazıhan İlçesi’nde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir, “ Yazıhan İlçesi’nde 6,2 milyon TL maliyetinde 37,2 kilometrelik kanalizasyon altyapı yatırımlarımızın 28 kilometrelik kısmını tamamladık. Çalışmalar kapsamında 647 muayene bacası ve 600 parsel bacası çalışmaları yapılıyor. Çalışmalarımız tamamlandığında ilçe merkez temiz bir çevreye kavuşacak. Gelecek nesillerimize sağlıklı bir çevre ve altyapı bırakmış olacağız. Kuruluşumuzun ilk gününden beri sağlam altyapı sağlam gelecek prensibiyle çalışıyoruz. İnsan sağlığı ve çevre temizliğine önem veriyoruz. Şehrimizin tamamının yaşam kalitesini yükseltmek için Bu kapsamda yoğun çalışmalar yapıyoruz. Malatya’mızın altyapı ağını güçlendirmek için şehrin genelinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız