SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Turnuva

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:47:23
Yazıhan'da Turnuva
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’nın Yazıhan ilçesindeki Abdurrahman Serttaş İlköğretim Okulu'nda futbol ve hentbol turnuvası düzenlendi. 
 
Abdurrahman Serttaş İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü Deveceloğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Erdem Batar'ın girişimleriyle gerçekleştirilen turnuva, 2. kademe öğrencileri arasında yapıldı. Erkeklerin futbolda, kızların voleybolda güzel performanslar sergiledikleri turnuvada 8A sınıfı öğrencileri birinci oldu. Okul Müdürü Şükrü Deveceloğlu yaptığı konuşmada, öğrencilerin bu tür organizasyonlarla çok mutlu olduklarını, turnuvanın şenlik havası içerisinde geçtiğini belirterek, bu etkinliğin düzenlenmesine önayak olup, yoğun emek sarf eden Beden Eğitimi Öğretmeni Erdem Batar'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 
 
Organizasyon hakkında konuşan Beden Eğitimi Öğretmeni Erdem Batar ise, bu tür çalışmaları her yılın sonunda yaptıklarını ve öğrencilerin çok hevesli olduklarını, genellikle futbol ve voleybol gibi branşlarda turnuvalar düzenlediklerini, fakat bu yıl geçen yıllardan farklı olarak hentbol sporuna da yer verdiklerini ifade etti.
 
Turnuva sonunda Abdurrahman Serttaş İlköğretim Okulu'nda yapılan törende öğrencilere madalya takdim edildi. Madalya törenine Okul Müdürü Şükrü Deveceloğlu, Yazıhan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Öz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız