SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Yol Çalışması

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:52:15
Yazıhan'da Yol Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yazıhan ilçesinde ilk etap çalışmaları kapsamında 90 kilometre uzunluğunda yol bakım, asfalt ve iyileştirme çalışması gerçekleştirildi. 

Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan’a bağlı Erecek, Ambarcık Şevkibey çiftliği, Hamidiye Buzluk, Sinan, İriağaç, Böğürtlen, Karayılan, Duracasu Kömüşhan ve Bahçelievler Mahallesinde asfalt bakım onarım çalışması yaptı.

Durucasu, Kömüşhan, Yeniköy, Kurugöl ve Yeni Mahalle yollarında da stabilize yol çalışması bitirilerek hizmete sunuldu. 

Yazıhan Kömüşhan, Durucasu Kurugöl yolu ile Çivril Tomolar grup yolunda ise yol genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi yolları asfalta hazır hale getirdi.

Büyükşehir statüsü ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin başta içmesuyu ve yol olmak üzere Yazıhan’daki sorunları bir bir çözdüğünü belirten Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Büyükşehir Belediyesinin kalkınmayı yollardan başlattığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların herkes tarafından takdir edildiğini belirten Öztürk, “Büyükşehir Belediyemiz, bizim en büyük sorunlarımızın başında gelen içmesuyu sorununu geçtiğimiz yıl çözmüştü. Bu yıl da yol sorunlarımız çözülüyor. Geçtiğimiz yıllarda yapılan saha çalışmaları ve araç altyapısına yapılan büyük takviyeler sayesinde Büyükşehir Belediyemiz sorunları bir bir çözüyor. Güzel Yazıhan’ımıza önemli işler yaptılar. Yapmaya da devam ediyorlar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ahmet Çakır olmak üzere Büyükşehir Belediyemize ve personeline sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız