SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'dan Bakan Tüfenkci'ye Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-01-25 17:56:51
Yazıhan'dan Bakan Tüfenkci'ye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan heyeti, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AKP Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Yazıhan AKP İlçe yönetim Kurulu ve elli kişilik kalabalık bir topluluk, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette ilk olarak söz alan AKP Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, Bakan Tüfenkçi'ye  misafirperverliği nedeniyle teşekkür etti.

YAZIHAN HEYETİ, BAKAN TÜFENKCİ'Yİ ZİYARET ETTİ (EYÜP ÖZTÜRK/MALATYA-İHA)

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ise Malatya’nın uzun zamandır bir Bakanlık görevi beklediğini ifade ederek “Böyle önemli bir bakanlığın Malatya’ya verilmiş olması, Malatya’yı ve Malatya camiasını memnun etmiştir. Yirmi yıldır hiç bir şekilde bakanlık verilmeyen Malatya'mızın bu dönemde 64. Hükumet kadrolarında Malatya'ya Bakanlık verilmesinden ve de Malatya’ya olan ilgisinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Öztürk, Yazıhan'ın sorun ve problemlerini her zaman Bakan Bülent Tüfenkci’ye ileteceklerini belirterek, “Yazıhan'ın sorunlarıyla alakalı bilgileri ve projelerini dosya halinde kendilerine ilettik. İnşallah Yazıhan'ın gelişmesi, güçlenmesi, büyümesi, ticari hayatının zenginleşmesi için gerekli desteği de kendisinden alacağımıza inanıyorum. Sizin başarınız Malatya’nın başarısı, Türkiye’nin başarısı olacaktır. Bu konuda üzerimize düşen desteği her zaman sayın bakanımıza vereceğimizi ve yanında olacağımızı da ifade etmek istiyorum. Yeni görevinde başarılar dilerim” diye konuştu. Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ise Malatya'dan bir Bakanın çıkması kentte yerel yönetimler için büyük bir şans olduğunu ifade ederek, “İnşallah bu vesile ile yerel yönetimler olarak daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

YAZIHAN HEYETİ BAKAN TÜFENKCİ'Yİ ZİYARET (EYÜP ÖZTÜRK/MALATYA-İHA)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise “Her birinizi burada ağırlamaktan büyük onur ve şeref duydum. hepiniz bizim abimiz kardeşimiz ve can yoldaşımızsınız. Beraber yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarımızsınız” ifadelerine yer verdi. Son iki seçimde Yazıhan’ın AK Parti’ye sahip çıktığını ifade eden Tüfenkci, “Sizler, diğer illerdeki iş dünyasıyla olan ilişkilerinizde ’Malatyalı bakanımız bizim işlerimizi kolaylaştırdı. Türkiye’deki gümrükleme hizmetlerini hızlı, etkin, şeffaf ve denetlenebilir hale getirdi’ diyebilecek hale geleceksiniz. Hem ülke için hem Malatya için hızlı bir çalışma içerisine girmemiz lazım. Her kesimde insanımızı kucaklamamız lazım Malatya ile ilgili projesi olan arkadaşlarla yol yürüyeceğiz. Malatya'ya yapılacak olan her projenin takipçisi olacağız Malatya’nın yatırımlardan yararlanması için elimizden geleni yapacağız. Seçim döneminde ne söz verdiysek onu gerçekleştireceğiz. İnşallah bizler sizleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu. Bakan Tüfenkci, Malatya’nın önceliği olan büyük projeleri bu dönemde hayata geçirmek istediklerini vurgulayarak “Her bir arkadaşımızın çalışması, gayreti bizim için önemlidir. Bunu ortak paydada toparlayıp, yeni bir sıçrama hamlesine dönüştüreceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve beraberindeki heyet Yazıhan bölgesine has olan el dokuması halıyı Bakan Tüfenkci’ye hediye etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız