SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yazık, Günah!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hanefi Selimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu, "Sizleri ziyaret etmemizin sebebi manevi anlamda desteklerini almak. Geçmişte de Malatyaspor'a yaptığınız hizmetlerinizden dolayı, Malatyasporluluğunuzu biliyoruz. Geçmiş dönemde de birikim ve sevginizi bizim yanımızda da görmek istiyoruz" dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş ise, Malatyaspor denildiğinde kulüp yöneticiliği yaptıkları dönemin akıllarına geldiğini ifade ederek, "Bizim için Malatyaspor sevgisi ayrı bir sevgidir. Ama Malatyaspor'un şuandaki konumu, sizlerin sahip çıkmasıyla daha farklı bir yere geldi. Ancak şu anki durumuna üzülüyoruz. Malatyaspor'a Malatya'nın sahip çıkmasını istiyoruz. Bizlerin de üzerine ne düşüyorsa, gücümüz dahilinde maddi ve manevi destek vermeye hazırız. Biz Malatya kamuoyunun takımı sahiplenmesini bekliyoruz. Sizler taşın altına elinizi koydunuz. Ateşten bir çember içerisindesiniz. Şimdi siyasetçi olmamız hasebiyle biraz da siyaset yapmak istiyorum, ama Malatyaspor üzerinden değil. Bir seçim dönemi geçirdik. Bütün adaylarımızın ilk vaatleri Malatyaspor'du. Şimdi seçim bitti. Seçilen arkadaşlarımız verdiğiniz sözü yerine getirin. Bizim adayımız seçilseydi, takıma sonsuz destek verecektik. Öncelikli belediye başkanı daha sonra da milletvekillerinin takıma destek vermesi gerekiyor. Ben sizin yerinizde olsam Malatya'da seçilen herkesi kongreye davet ederim. Herkes gelsin ve takıma sahip çıksın. Bugün itibariyle baktığımızda takımın 27 milyon TL borcu var deniliyor. Bu borç nereden çıktı ? Bütün yönetimlerin harcamalarını gözden geçirin. Kim nereye ne vermiş, ne almış, takım neden bu kadar borçlandırılmış ? Yazık, günah. Önceden 3-5 milyon TL'ye Malatyaspor yönetilirken şimdi kimse cebinden 25-30 milyon TL veremez. Hiçbir babayiğit cebinden çıkarıp Malatyaspor'a 3-5 milyon TL veremez, ben inanmıyorum. Az
para değil. Sizler zor bir görevi devralmışsınız. Bizlerde üzerimize düşen ne görev varsa her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız