SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yazık Olur.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:34:53
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı, Yazıhan İlçesine bağlı Fethiye Beldesini ziyaret etti. 

Milletvekili Fındıklı, beraberinde AKP İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, AKP Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, İl Genel Meclis Üyesi Cafer Kuşdoğan,  İl Yönetim Kurulu Üyeleri Necmettin Özcan ve Muharrem Çamurlu ile birlikte Fethiye Belde Belediye Başkanı Habip Yücel’i ziyaret ederek, beldenin sorun ve taleplerini dinledi.

Milletvekili Fındıklı, bölgeye yapılacak olan çimento fabrikası ile ilgili tartışmanın kendisine aktarılması üzerine, “Buraya çimento fabrikası yapılması demek, Fethiye’de işsizliğin sıfırlanması demek. İkincisi bunun nakliyesi var. Burada bir nakliye kooperatifi kurulsa, çimento fabrikası iki tane Fethiye'yi besler. Şöyle karar verin yada böyle karar verin demiyorum. Ama gidin bakın, bir ilim adamı çağırın. Bu işi bilen ilim adamları var. Bir tek sizde çimento fabrikası yok ki, Kahramanmaraş’ta var, Sivas’ta var, Elazığ’da var, bölgede çimento fabrikası olmayan tek il Malatya. Bir ilim heyeti, hem çevreden, hem çimento sanayi mühendislerinden, gelip size çevreye etkisini anlatsınlar. Kahramanmaraş’ta fabrikanın yanında biber tarlası var. Dolayısıyla bu bölgeye gelecek olan bir zenginlik doğru bilgiler olmadan yanlış bir kanaate varılırsa, Fethiye’ye yazık olur. Yine doğru bilgileri almadan yanlış bir yatırım yapılırsa yine Fethiye’ye yazık olur. Burada esas olan doğru bilgiye ulaşmaktır” şeklinde konuştu.

Fethiye Belde Belediye Başkanı Habip Yücel ise, “Her zaman bizim başımızın tacısınız. Biz hiçbir zaman parti gözetmedik, her zaman hizmet bildik. Sizlere de teşekkür ederiz. Ne zaman gittiysek bizi kırmadınız, kapınızı bize açtınız. Var olun, sağ olun. Biz her zaman hizmetin yanındayız. Partilerimiz ayrı ama, biz her zaman sizleri baş tacı tuttuk. Burada önemli olan ilçemizin ileri gitmesidir. İlçemizin büyümesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Fethiye’nin Malatya’nın en derli toplu beldelerinden birisi olduğunu belirten Fındıklı, “Başkanımız iki dönem çok ciddi gayretli çalışmaları var. Burasını çok modern bir belde haline getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Fethiyeliler adına da kendisine teşekkür ediyoruz. Siyasette hasımlık olmaz, siyasette rekabet olur. Birisi yapar, öbürü daha iyisini tavsiye eder, bu bir rekabettir. Siyaset bir hasımlık alanı değildir. Farklı farklı alanlarda da olsa, herkes millete yönelik hizmet ürettiği için o hizmette bir yarış ve rekabet oluşur. Bundan da vatandaş her zaman daha karlı kalır. Dostluklar baki kalmak şartıyla siyasi rekabette her zaman fayda vardır. Olaya bu acıdan bakıyoruz” ifadelerini kaydetti.

Fethiye Belde Belediye Başkanı Habip Yücel, misafirlerine kahve ikram ederek, uğurladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız