SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yazıklar Olsun Mülki Amirlere!'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1.Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'da kongre için geri sayım sürerken, başkan adayı Hanifi Selimoğlu (soldaki fotoğrafta), eski kulüp başkanlarının alacaklarını silmeleri halinde kulübün kurtulacağını söyledi. Malatyaspor 2. başkanı Orhan Kaya (sağdaki fotoğrafta) ise, "Tek şiş dürüm yiyenler gelip Malatyaspor'a aday oluyorsa, yazıklar olsun mülki amirlere" dedi.

"ALACAKLARINI SİLSİNLER.."
Malatyaspor Kulübü'nün 16 Mayıs'ta yapılacakken çoğunluk sağlanamadığından 23 Mayıs cumartesi gününe ertelenen olağanüstü kongresinde aday olacağını daha önceden yaptığı basın açıklamasında bildirilen Hanifi Selimoğlu, "Bana ve arkadaşlarıma eski başkanlardan İlhan Kavuk ve Orhan Kaya alacaklarından vazgeçeceklerini defalarca bildirdiler" dedi.

Selimoğlu, "Malatyaspor'un takriben 27 milyon TL borcu söz konusu, bu borçların 10.5 milyon TL'si eski başkan alacakları oluşturuyor. Borçların 7 milyonu futbolcu alacakları, 600 bin TL kadar piyasa ve personel alacakları, geri kalan 9 milyon TL de SSK ve vergi borçları zaten bu borçlarda 10 yıla taksitlendirilmişti" ifadelerini kullandı.

Malatyaspor Kulübü'nün düştüğü bu durumdan son derece rahatsız olduğunu belirten Selimoğlu, ''Ben ve yola çıktığım arkadaşlarım Malatyaspor'a gönül vermiş sevdalı insanlarız. Ben yaklaşık 20 yıldır İzmir de yaşayan bir insanım. Malatyaspor'un içeride ve dışarıdaki her karşılaşmasına giden ve destekleyen birisiyim. Kulübün içinde bulunduğu durum beni ve arkadaşlarımı son derece üzmüştür. Küme düşmesi yetmezmiş gibi gerçeği yansıtmayan borçlandırılmalar yapılmıştır. Bu güzide kulübümüzü kapatmaya yeltenenler hedefine ulaşamayacaklardır'' dedi.

Malatyaspor Kulübü'nün içinde bulunduğu borç batağından kurtulması için eski başkanların alacaklarının silinmesinin şart olduğunu belirten Selimoğlu, "12 Mayıs Salı günü eski başkanların alacaklarını silmesi noktasında sözler aldık ve adaylığımızı açıkladık. Eski başkanların alacakları silinirse kulübün ciddi bir borcu kalmıyor. Futbolcu alacaklarıyla da ilgili somut çözümler sağlanırsa Malatyaspor kurtulur ve son bir şans sloganıyla kulüp tekrar sağlıklı yapılandırılmayla arzu edilen düzeye gelir''diye konuştu.

"TEK ŞİŞ DÜRÜM YİYENLER!.."
Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'da kulüp 2. başkanı Orhan Kaya, "Tek şiş dürüm yiyenler gelip Malatyaspor'a aday oluyorsa, yazıklar olsun mülki amirlere" dedi.

Kaya, Malatyaspor defterini destek gelmediği takdirde kapattığını ifade ederek, "Biz, takım için elimizden geleni yaptık. Malatyalı olarak Malatyaspor bizim için her zaman ön planda. Ancak tek başına kulüp yönetilemez. Bu işin altından kimse tek başına çıkamaz çünkü bu çok ağır bir yük" dedi.

Malatyaspor Kulübü başkanlığına aday olacakların ciddi bir bütçe ortaya koymalarının şart olduğunu kaydeden Kaya, "Aday olan ciddi bir bütçe ortaya koyacak ki, eski başkanlar da alacaklarından vazgeçsin. Ama tek şiş dürüm yiyenler, Malatyaspor Kulübü Başkanlığı'na aday oluyor. Mülki amirlere yazıklar olsun ki, tek şiş dürüm yiyen insanları karşılarına alıyorlar" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız