SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazılı'da Şenlik

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesi Yazılı Köyü'nde geleneksel olarak düzenlenen Ağbaba şenlikleri büyük bir coşkuyla kutlandı.

Şenliklere, Arapgir Kaymakamı Engin Aksakal, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Çağlar ve davetliler katıldı. Köy Muhtarı Hüseyin Doğanyılmaz, yaptığı konuşmada, şenliğe katılan herkese teşekkür etti. Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da konuşmasında, bu tür şenliklerin birlik ve beraberliği arttırdığını dile getirdi.

Törene birçok sanatçının katılması da dikkat çekti. Türk Halk Müziği Sanatçısı Muharrem Temiz katıldığı şenlikte gelecek seçimlerde bir siyasi partiden milletvekili adayı olacağını söyledi ve halktan destek istedi. Daha sonra sanatçı Fatma Şahin sahne aldı.
Semah gösterisi ve lokma ikramıyla şenlik sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız