SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yazışmaları Yaptık'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Stadı'nın Malatya Belediyesi'ne devredilmesi için çalışmalar başladı.

Malatya İnönü Stadı'nın Belediyeye devri için gerekli görüşmelerin yapılmasının ardından, yazışmaların da yapıldığı kaydedildi. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İHA Muhabirine yaptığı özel açıklamada, "Malatya İnönü Stadı'nın Belediyemize devri için gerekli yazışmaları yaptık. Konunun bir kaç gün içerisinde netlik kazanmasını bekliyoruz" dedi.

Öte yandan TFF tarafından Malatya İnönü Stadı'ndaki eksikliklerin giderilmesi yönündeki isteği doğrultusunda statta çalışmalara başlandı. TFF Genel Sekreteri Ahmet Güvener imzasıyla gönderilen dilekçede, "2010-2011 sezonu müsabakalarını oynamak üzere Malatya İnönü Stadyumu için yapılmış başvuru üzerine stadyum ve güvenlik denetçilerimiz stadı denetlemiştir. Yapılan incelemeler neticesinde; takımların çıkışındaki körük uzunluğu taç çizgisine kadar uzanmamakta olduğu ve yeterli olmadığı, skor tabelasının bozuk olduğu, stadyumdaki bütün betonarme kısımlarının deforme olduğu ve tadilattan geçmesi gerektiği, yapısal sağlamlık raporu istenmesi gerektiği tespit edilmiştir. Bu eksiklerden dolayı, stadyumun tüm betonarme sisteminin teknik bir üniversite tarafından incelenmesi gerekmektedir. Federasyonumuza tribünlerin yapısal olarak sağlam olduğuna dair rapor gelene kadar tribünlere seyirci alınmayacaktır. Diğer eksikliklerin ilk müsabaka gününe kadar bitirilmesini rica ederiz" denildi.
TFF'nin bu dilekçesi üzerine harekete geçen Yeni Malatya Spor yönetimi, Malatya İnönü Stadı'ndaki eksikleri gidermek için çalışmalara başladı. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, "Statta çok fazla bir eksiğimiz yok. İlk olarak ses sistemini düzelttik. Diğer eksikleri de kısa sürede tamamlayacağız" dedi.

Takımın durumunu da değerlendiren Özkan, "Takım geç kuruldu. Zamanla takımdaki uyum sorunu çözülecek. 3-4 haftaya kadar takım hazır hale gelecektir. Nokta transferler yaptık. Transfer yapmış olmak için transfer yapmadık. İyi bir ekibiz. Hedefimiz doğrultusunda elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız