SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazlakta En İyi Bal

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesi Aktaş Köyü'nde bu yıl 5.’si düzenlenen Yazlak Şenlikleri ilgi gördü.

Şenliklere, AKP Malatya milletvekili İhsan Koca, CHP Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Elazığ Vali Yardımcıları M. Ali Sağlam ve Kadir Balaban, Ankara Beypazarı Kaymakamı Hikmet Aydın, Ankara Haymana Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Arapgir İlçe Kaymakamı Engin Aksakal, Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şafak, Adıyaman Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Keban Kaymakamı Hüseyin Çakırtaş, Elazığ Tapu Kadastro Müdürü Sedat Cömertoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selahattin Kınık, Arapgir Belediye Başkanı Halit Konukçu, AKP Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır ve çok sayıda misafir katıldı.

Arapgir Kaymakamı Engin Aksakal yaptığı konuşmada, böyle etkinliklerin halkı birbirine bağladığını kaydetti. Böyle şenliklerin halkı bütünleştirdiğini vurgulayan Ankara Beypazarı Kaymakamı, Arapgir'in eski kaymakamı Hikmet Aydın da, daha önce kaymakamlık görevinde bulunduğu Arapgir'e gelmekten mutlu olduğunu kaydederek böyle şenliklere ülkenin ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Şenliklerde bal yarışması da yapıldı. Yarışmada birinciliği Abdullah Baki Şafak, ikinciliği Niyazi Derin, üçüncülüğü ise Ömer Sağlam ve İlyas Temur aldı. Daha sonra misafirlere yemek ikram edildi.

Şenlikler kapsamında köyde tarım ve hayvancılık semineri düzenlendi. Semineri, Tarım İşletme Müdürü İbrahim Sayın verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız