SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazlık Sinema Günleri

0
Güncellendi - 2017-08-14 16:05:24
Yazlık Sinema Günleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 7. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında 15-19 Ağustos tarihleri arasında Yazlık Sinema Günleri etkinliği gerçekleştirilecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyeleri işbirliği ile düzenlenecek etkinlikte 4 film gösterimi yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesince düzenlenen ‘Sanat Sokak’ta etkinliğiyle birleştirilen ‘Yazlık Sinema Günleri’ kapsamında ilk olarak ‘Satıcı’ adlı film, 15 Ağustos 2017 Salı günü gösterilecek. Şehit Teğmen İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı’nda açık havada ücretsiz olarak gösterilecek film, saat 21.00’de başlayacak.

15 Ağustos saat 15.00’de Battalgazi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda da ‘Ben Daniel Blake’ filmi seyredilebilecek. 16 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de Battalgazi Orduzu Galip Demirel Çınar Park’ta ise ‘93 Yazı’ filmi gösterilecek.

Çocuklar için animasyon filmi

17 Ağustos Perşembe günü ise saat 10.00’da çocuklara yönelik olarak ‘Kabakçığın Hayatı’ adlı animasyon filmi Yeşilyurt Rabia Parkı içerisindeki Esma Biltaci Kültür Merkezi’nde gösterilecek. Aynı film 19 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de Şehit Teğmen İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı’nda da seyredilebilecek.

Yine Sanat Sokağı’nda 17 Ağustos saat 21.00’da ‘Ben Daniel Blake’ filmi gösterilecek.

18 Ağustos Cuma günü ise saat 13.00’de ‘Satıcı’ filmi Esma Biltaci Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. Filmler Türkçe altyazılı olarak gösterime girecek.

Ücretsiz olarak gösterimi yapılacak olan Yazlık Sinema Günlerine tüm vatandaşların davetli oldukları bildirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız