SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yazmak Solumak Gibi.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:39:18
A- A+ PAYLAŞ
 
Yazar Nermin Bezmen, Malatya Park Alış Veriş Merkezi'nde bulunan D&R mağazalarının davetlisi olarak Malatya'ya geldi. 
 
Kitaplarınıda imzalayan yazar Nermin Bezmen, yaptığı konuşmada, "Kitap okuma oranında bir artış olduğunu hissediyorum. Özellikle kitap fuarlarında bu daha çok belli oluyor. Ama yine de bu gönlün arzu ettiği bir okuma oranı değil. Çok düşük olduğu için biraz yükselince biz yazarlara moral verdi. Ama bu nüfusa göre halen arzu edilen çizgiye maalesef varmış değiliz. Yazmak benim için solumak gibi. Okurlarıma muntazam her sene kitap vermeye çalışıyorum. Geçen sene itibariyle çocuk romanları dizisi hayatıma girdi. Oda ayrı bir keyif ve ayrı bir sorumlulukla yazdığım bir serüven. Nefes aldığım sürece, beni hayata bağlayan unsurlardan biri olan yazmaya devam edeceğim" diye konuştu. 
 
Bezmen, 'Malatya Okuyor' kampanyası ile ilgilide yaptığı değerlendirmede, "Gerçekten hem şaşırdım hem de mutlu oldum. Bir bölgenin kalkınmışlığını bana göre en iyi ifade eden şey okuma alışkanlığının seviyesidir. Malatya'da bunu keşfetmiş olduğumdan dolayı da çok mutluyum." dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız