SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YDG-H Operasyonunda 10 Gözaltı

0
Güncellendi - 2016-03-29 18:50:54
YDG-H Operasyonunda 10 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H’ye yönelik olarak Malatya merkezli gerçekleştirilen operasyonda 10 kişi örgüt üyesi olma iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre; PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H’ye yönelik olarak Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturma nedeniyle Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerince operasyon yapıldı. TEM Şubesi ekiplerince Malatya merkezli İstanbul, Ankara, Diyarbakır ve Batman illerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda toplam 10 şüpheli örgüt üyesi iddiasıyla gözaltına alındı. Operasyonda şüphelilerle birlikte çok sayıda örgütsel dokümanın da elde edildiği öğrenildi.

Şüpheliler Malatya Emniyet’ine getirilerek haklarında soruşturma başlatıldı. Şüphelilerin Emniyet’teki işlemleri devam ediyor.

MALATYA MERKEZLİ 5 İLDE YAPILDI

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu tarafından operasyonla ilgili olarak şu açıklama yapıldı: “PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik) içerisinde faaliyet gösteren şüphelilere yönelik 29/03/2016 tarihinde haklarında Malatya ili merkezli İstanbul, Ankara, Diyarbakır ve Batman illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda, toplam 10 kişi gözaltına alınmış olup, Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri devam etmektedir.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız