SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YDH Önünde 'Battaniyeli Sörf'!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:54:40
YDH Önünde 'Battaniyeli Sörf'!..
A- A+ PAYLAŞ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Yeni Malatya Devlet Hastanesi (YDH)'deki eksiklikler ve hatalar bazı zamanlar 'akıllara durgunluk' verecek seviyelere geliyor. Hastanenin, emniyet müdürlüğü binasına bakan tarafındaki polikliniklerin giriş kısmında kullanılan zemin malzemesinin, dış ortama uygun olmaması hastaları ve yakınlarını zor durumda bırakıyor. 

Buz Pistine Dönüştü

Eylül ayında hizmete giren ve özellikle inşaatında kullanılan malzemeler ile işçiliği konusunda çokça eleştiri alan hastanede, bu kez de buzlanma skandalı yaşandı. Çarşamba günü başlayan ve Malatya'nın genelinde etkili olan kar yağışı sonrası, hastanenin girişindeki zeminin buz pistine dönüştüğü görüldü. Hastaneye gidenlerin buzlu zemin üzerinde yürüyemediğini gören yetkililer, üzerinde hastanenin isminin de yazdığı battaniyeleri kaygan zeminin üzerine serip çözüm bulmaya çalıştılar. Ancak ıslanan battaniyeler de donunca; 'battaniyeli sörf' görüntüleri ortaya çıktı. Araçlarında ve otobüs duraklarında gelen vatandaşlar, hastane girişindeki kısmı geçip içeriye girmek için büyük çaba sarf ediyor. Bazı vatandaşlar ise dengede duramayarak kendilerini yerde buldu. 

"Bizim İçin Zulüm"

Vatandaşlar durumun iki gündür sürdüğünü belirterek, " Bu bölümü geçmek bizim için zulüm. Battaniyeler de donmuş, bir yetkili bununla ilgilenmiyor. Bu zeminin sökülüp tekrar yapılması lazım; ancak bu kısa zaman içerisinde mümkün görünmüyor. Bari her markette satılan ve kaymayı önleyen özel paspaslardan sersinler. Paraları yoksa hayır sahibi kişilerden istesinler." diyerek ortak tepkilerini dile getirdiler. 

Kaynak : Savaş Barış - Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız