SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yedek Kaleci Maça Gelmeyince

A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Ligi'nde 9. hafta maçında Malatya Bedensel Engelliler ile Ayyıldız Ampute Futbol takımı arasında oynanacak olan müsabaka, Malatya Bedensel Engelliler takımının yedek kalecisinin gelmemesi nedeniyle iptal edildi.

İnönü Üniversitesi'nde saat 12.00'de başlaması gereken müsabaka Malatya Bedensel Engelliler takımının yedek kalecisinin müsabakada bulunmaması nedeniyle maçın hakemi Melih Yosunkaya kurallar gereği 15 dakika süre verdi. Bu süre içinde Malatya Bedensel Engelliler takımının yedek kalecisinin gelmemesi nedeniyle maçı iptal etti. Bu sırada saha içerisinde bekleyen iki takım oyuncular arasında hafif bir gerginlik yaşandı.

Öte yandan ampute futbol takımlarının maçı sonrası Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde karşı karşıya gelecek olan Adafı Kartalspor ile Sanayispor futbolcuları da saha içerisinde alınacak kararı bekledi.

Orta sahaya gelerek maçın bitiş düdüğünü çalan hakem Melih Yosunkaya, "Müsabaka talimatlarımız gereği Malatya Bedensel Engelliler takımının yedek kalecisini 15 dakika bekledik. İki lisanslı kalecinin müsabakada hazır olması gerekiyor. Ama iki kaleci olmadığı için müsabakayı tatil ettik. Bundan sonraki kararı Bedensel Engelliler Federasyonu verecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız