SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yediğimiz Gol Ofsayttı'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da teknik direktör Mehmet Kaplan, Belediye Bingölspor karşısında takımın 9 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele ettiğini söyledi.

Kaplan, 1-1 berabere kaldıkları Belediye Bingölspor karşısında futbolcuların sahada ellerinden geleni yaptığını ifade ederek, "Belediye Bingölspor karşılaşmasının bizim için zorlu geçeceğini biliyorduk çalışmalarımızı da bu yönde yaptık. Karşılaşmanın ilk yarısında istediğimiz oyunu sahaya koyamasak ta, 2-3 net pozisyon yakaladık. Ancak bu pozisyonları değerlendiremedik. Karşılaşmanın ikinci yarısında istediğimiz oyun formatını yakaladık. Ancak yan hakemin ofsayt olan pozisyonda bayrağını kaldırmaması
sonucu kalemizde golü gördük. Daha sonra Uğur ve Mustafa'nın kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesiyle sahada 9 kişi kaldık. Hamlemizi buna göre yaptık ve oyuncu değişiklikleriyle 2 forvetle karşılaşmaya devam ettik. Şunu söylemeliyim ki, 9 kişi kalmamız nedeniyle Belediye Bingölspor bir hayli baskılı oynadı. Ancak kontra ataklarla maçta etkili olduk. Nitekim de, 90+2'de çok güzel bir organizasyon sonucu golü bulduk. Golden sonrada yine bir kontra atakla pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Sonuçta sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldık. Zorlu bir deplasmandan puanla ayrıldığımız için mutluyuz" dedi.

Kaplan, şu ana kadar takımda tam kadroyla sahaya çıkamadıklarını kaydederek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana sakat ve cazlıların bulunması nedeniyle sahaya tam kadro çıkamadık. Bunun yanında şunu da söylemeliyim ki, bütün futbolcular Malatyaspor'un futbolcusudur ve görev verildiği takdirde hepsi ellerinden geleni yapıyor. Bizde oyun sistemimizi futbolcularımıza göre hazırlıyoruz. İlk olarak ligin ilk yarısında istediğimiz puanın altına düşmemeyi hedefliyoruz. Ben inanıyorum ki, ligin ikinci yarısında istediğimiz düzeyi yakalayacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız