SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yedirmedik, Yedirmeyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:05:35
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık beraberinde partili yöneticiler, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile birlikte Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz, Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demirel, İlyas Mahallesi Muhtarı Süleyman Aksu ve Salköprü Mahallesi Muhtarı Mehmet Dönmez’i ziyaret etti. 

Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başbakanımız 16 bankanın batmasında, IMF borçlarını ödenmesinde ve kesilen KEY’lerin ödenmesinden ülkeyi bugünlere getirdi. Ben bu yolsuzlukların yapıldığına inanmıyorum. Bu gemi batarsa hepimiz birlikte batacağız. Bu dış güçlerin oyunları” dedi.

Çarmuzu Mahallesindeki ziyarette konuşan Milletvekili Çalık ise, Türkiye üzerinde oynana oyunları herkesin gördüğünü ifade ederek, “Üzerimizde oyun oynamak isteyenlerinde görmesi gerekir. Bu oyunu milletimiz bozar. Ne zaman bozar, seçim önüne geldiğinde bu oyunu bozar. Sandıkta AK Parti’ye ve Başbakanımıza verdiği destekle de bize desteğini gösterir. Herkesin şunu çok iyi bilmesi lazım; yolsuzluk varsa, yanlış varsa, hata varsa, bunun sonuna kadar hepimiz gitmekle mükellefiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını hiç kimseye 11 yıl boyunca yedirmedik, bundan sonrada yedirmeye niyetimiz yoktur. Sayın Başbakanımız bütün güçlerin karşısında durdu. Askeri vesayetine, yargı vesayetine, bürokratik vesayete ve uluslar arası güçlerin karşısında dimdik durdu. Artık bu kadar güçlü bir başbakanı ve Türkiye’yi iç ve dış güçler istemiyor” diye konuştu.

MELEKBABA MAHALLESİNE ZİYARET

Çalık ve beraberindeki heyet daha sonra Melekbaba Mahallesine giderek, burada mahalle muhtarı Ali Demirel’i ziyaret etti. Muhtar Demirel, ülkenin birliği ve beraberliği adına son 10 yılda Malatya’da ve ülkede yapılan hizmetleri gördüklerini ifade ederek, “Milletimiz başbakanına sevdalı, başbakanımızda davasına ve onurlu duruşuna sevdalı. Bu ülkenin kaderi hep müdahalelerle mücadele etmekmiş” dedi.

Türkiye’de her 10 yılda askeri darbe ve demokrasi dışı müdahalelerin yaşandığını belirten Milletvekili Çalık, “Türkiye’de 26 tane parti kapatılmış. Türkiye’yi demokratik bir hale getirelim, güçlü bir Türkiye’ye kavuşalım derken, önümüze engeller ve müdahaleler çıkıyor. Bu dönem 3 tane seçim yapılacak. Yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler olacak. Hedef Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yaptırmamak ve AK Parti’yi iktidardan düşürmektir. Türkiye’yi geçmiş dönemlerdeki gibi koalisyonlara mahkum etmek istiyorlar. Biz bu oyunun fakındayız. Milletimiz de bu oyunların frakındayız” şeklinde konuştu.

Ziyaretler sırasında mahalle muhtarlarına yapılan hizmetlerle ilgili bilgi veren Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise, şimdiye kadar çevreyolu altında bulunan mahallelere yapılmayan hizmetlerin son 5 yılda yapılmaya başlandığını söyledi.

Çalık ve beraberindeki partili heyetin ziyaretinde konuşan İlyas Mahallesi Muhtarı Süleyman Aksu’da, son dönemde yaşanan olaylara tepki göstererek, halkın bu gelişmelere karşı cevabını 30 Mart’taki seçimde vereceğini kaydetti. Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise, Çarmuzu bölgesinde yeni yapılan cadde ve yol ile birlikte bu bölgenin daha hızlı bir şekilde gelişme göstereceğini kaydetti.

Milletvekili Öznur Çalık ise Türkiye’nin belini kırmak isteyenlerin bir kez daha 30 Mart’ta milletin cevap vereceğini ifade ederek, “Bir birinden tamamen farklı hadiseleri 17 Aralık sabahı aynı torbanın içerisine koyarak, aslında Türkiye’nin üzerinde oynana oyunları milletimizin önüne getirdiler. Milletimiz bu oyunların ve bu oyunlara alet olanların farkında. Milletimiz gereken cevabı 30 Mart’ta verecektir” dedi.

SAPKÖPRÜ MAHALLESİNE ZİYARET

Çalık ve beraberindeki heyet son olarak Salköprü Mahallesi Muhtarı Mehmet Dönmez’i ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Muhtar Dönmez, verdikleri desteği bu dönemde vereceklerini söyleyerek, yaşanın sıkıntılı dönemde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “Bazı siyasi partiler gibi yada geçmiş dönemdeki siyasetçiler gibi sadece seçimden seçime halkımızın yanına gelmiyoruz. Biz seçim yokken de sürekli olarak halkımızın içindeydik, bugünde halkımızın içindeyiz ve yarında halkımızla birlikte olacağız. Bizim bu çalışmalarımızın karşılığını halkımız her seçim döneminde veriyor. Geçmişte yapılan müdahaleler bugünde ülkemiz için yapılmak isteniyor. Bugün artık herkes bunun farkında. Milletimiz oynanan oyunların farkında. Sıkıntılı günleri hep birlikte birlik ve beraberlik içinde atlatacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız