SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YEKSAM İstişare İçin Toplandı

0
Güncellendi - 2016-01-03 18:57:37
YEKSAM İstişare İçin Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (YEKSAM) tarafından kahvaltılı istişare programı düzenlendi.

Yazıhan Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi olarak, iki haftada bir kahvaltılı istişare toplantıları düzenleyeceklerini söyleyen YEKSAM Başkanı Onur Güneş, amaçlarından bahsetti. Başkan Güneş, “Bu toplantılarda amacımız üyelerimiz arasında kaynaşma, ikili ilişkilerin gelişmesi ve en önemlisi de Yazıhan ile ilgili nelerin yapılabileceği noktasında görüş alışverişinde bulunarak, dernek çalışmalarımıza yön vermektir. Özellikle yeni neslin sosyal ve kültürel çalışmalarda aktif rol almasını sağlayacak altyapıyı hazırlama gayretinde olacağız. Davetimize icabet eden katılımcılarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Toplantının moderatörlüğünü yürüten Naci Şavata ise Yazıhan ilçesinin gelişmeye açık, kültürel birikimi ve hafızası olan bir ilçe olduğunu kaydetti. Şavata, “Doğru planlama ve yapılacak her türlü yatırımla kalkınmaya müsait bir ilçemiz. Yazıhan Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezimiz de özellikle eğitim sosyal ve kültürel kalkınmamıza katkıda bulunma kararlılığında. Hepimiz üzerimize düşeni yaptığımızda daha renkli bir Yazıhan fotoğrafını göreceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Yaklaşık iki saat süren toplantıya katılan Onur Güneş, Naci Şavata, Bekir Yılmaz, Veysel Güler, Ali Er, Zeki Dağ, Selim Apohan, Selim Gültekin, Kadir Yoldaş, Mehmet Dönmez, Seyyit Soner Yıldırım, Ahmet Polat Kaya, Sinan Cavlak, Berkant Perktaş, Hüseyin Polat ve Fatih Yıldırım ayrı ayrı görüşlerini dile getirdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız