SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YEKSAM Öğretmenlerine Seminer

0
Güncellendi - 2016-09-10 03:47:51
YEKSAM Öğretmenlerine Seminer
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesinin kültürel ve sanatsal hizmetleri tek çatı altında topladığı YEKSAM bünyesinde faaliyet gösteren Yeşil Konak Eğitim Merkezlerinde görev yapan öğretmenlere yönelik beş gün süren Meslek İçi Eğitim Semineri tamamlandı.

Çırmıktı, Gündüzbey, Şahnahan, Topsöğüt ve Dilek Yeşil Konak'larda görev yapan 29 idareci ve öğretmenin katıldığı eğitim seminerinin sonunda sertifika dağıtım töreni düzenlendi.

Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezinin toplantı salonunda düzenlenen törene Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Güner ve Başkan Yardımcısı Haydar Şahin'in yanı sıra Birim Müdürleri, Yeşilkonak idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen seminerde 2016 yılında gerçekleşen eğitimlerin değerlendirmesi ile 2016-2017 yılı Eğitim-Öğretim döneminin müfredatı belirlenmesi için çeşitli toplantılar düzenlendi. Uzman eğitmenler tarafından verilen seminer kapsamında dersler sırasında okutulacak yayınların içerikleri ve tanıtımlarının yanı sıra ‘Çocuk ve Özyapı’ ile  ‘Sınıf Yönetiminde Altın İpuçları” konularında sunumlar yapıldı

Seminer kapsamında gerçekleşen zümre çalışmalarında ise 2016-2017 Eğitim-Öğretim sezonundaki ders müfredatında yer alacak konular ile temel işleyiş üzerine istişare toplantıları düzenlendi.

BAŞKAN VEKİLİ GÜNER, “EĞİTİMİN DAHA NİTELİKLİ HALE GELMESİ ADINA ÖNEMLİ BİR SEMİNERDİ”

Sertifika töreninde bir konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Güner, Seminerin düzenlenmesinde emek sarf eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü başta olmak üzere, Yeşilkonak İdarecilerine ve Öğretmenlere teşekkür etti.

Yeşilkonak Eğitim Merkezlerindeki eğitim kalitesini ciddi oranda yükselmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Güner, “Beş gün süren Meslek İçi Eğitim Seminerinde Yeşilkonak Eğitim Merkezlerinin genel bir değerlendirilmesi yapıldı. Bu yılki müfredatla ilgili fikir alış verişleri yapıldı. Deneyimli ve alanında uzman eğitmenler tarafından önemli başlıklar altında sunumlar yapıldı. Faydalı bir seminer gerçekleştirildi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sizlere gönül rahatlığıyla teslim ediyoruz, bu emanete en güzel şekilde sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Eğitim kalitesini ve niteliğini daha iyi bir düzeye ulaştırmak maksadıyla tertip edilen seminerde sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Seminerin düzenlenmesinde emek sarf eden Başkan Yardımcımız Haydar Şahin’e, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze, Yeşilkonak Eğitim Merkezlerinin Yetkililerine ve öğretmenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte el ele vererek hem şehrimizin hem de ilçemizin eğitim kalitesini yükseltmeliyiz” dedi.

Eğitim Seminerine katılan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları teslim edildi.

Bülten

yyurtkurs

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız