SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yemek Ateşi Orman Yaktı

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan’da yemek pişirmek için yakılan ateşin rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçraması sonucu 200 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi.

Jandarma’dan verilen bilgiye göre, ilçenin Çulhalı Köyü Kuyucakbaşı mevkiinde oturan 49 yaşındaki G.A. adlı kadın, evinin ön bahçesinde yemek pişirmek için ateş yaktı. Ateş, rüzgarın etkisiyle yakındaki ormanlık alana sıçradı. Yangın sırasında 350 adet bodur meşe ağacının yanı sıra kuru çalılar da yanarken, 200 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi. Gözaltına alınan G.A., ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

Yazıhan ilçesi Bahçelievler Köyü Şimşekler Mahallesi’nde ise, 51 yaşındaki H.P.’nin tarlasındaki anızı yakmak isterken alevlerin tarla komşusu 33 yaşındaki İ.Ş.’ye ait bahçeye sıçradığı, 60 söğüt ağacı, 1 dut ve 14 kayısı ağacının zarar gördüğü bildirildi.

Darende ilçesi Akçatoprak Köyü’nde de, 31 yaşındaki M.T.’ye ait iki katlı kerpiç evde, elektrik kontağından kaynaklanan yangına itfaiye müdahale etti. Evde 10 bin liralık maddi hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız