SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yemek Fabrikası'nda Patlama

A- A+ PAYLAŞ

Yemek fabrikasındaki patlama korkulu anlar yaşattı.Darende ilçesinde bulunan yemek fabrikasında, gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen patlama sonrasında civarda bulunan araç, işyeri ve evlerde hasar oluştu. Patlamada ölen veya yaralananın olmadığı öğrenildi.

 Malatya-Kayseri karayolu üzerinde bulunan apartmanın altındaki Adnan T.'ye ait yemek fabrikasında sabaha karşı patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle işyeri kullanılamaz hale geldi. Patlamanın olduğu yerin üst katındaki dairelerin duvarları yıkılırken, çevredeki araç, ev ve işyerleri hasar gördü.

 KAPILAR AÇILMADI

Yemek fabrikasındaki patlama sonucu oluşan basıncın şiddetiyle beş katlı apartmanın daire kapıları sıkışarak açılmadı. Olay yerine gelen itfaiye tarafından katlarda bulunan 25 kişi tahliye edildi.Olay yerinin 100 metre ilerisinde bulunan parçalar patlamanın şiddetini ortaya koyarken, D-300 karayolunda ulaşım kapanarak, servis yolundan akış sağlandı. Patlamaya işletmede kullanılan tüp gazların neden olduğu sanılıyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız