SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yemekte Bir Araya Geldiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:44:08
Yemekte Bir Araya Geldiler
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, Malatyaspor camiasıyla yemekte bir araya geldi. 

Ali Dayı Restaurantta gerçekleştirilen yemek davetine 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz, TÜFAD 2. Başkanı Muharrem Zeyno, İl Hakem Atama Sorumlusu Alkan Akgül, 44 Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Yemek davetinde bir konuşma yapan 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, kulüp olarak 3 yıldır Malatya futbolunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Tek amaçlarının Malatya futboluna ikinci bir profesyonel takımı kazandırmak olduğunu ifade eden Bingöl, Malatya kamuoyu, taraftarlar ve basın mensuplarının destekleriyle hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.

Takımın Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz ise, takım olarak hedefleri doğrultusunda iyi bir birlik ve beraberlik yakaladıklarını kaydederek, sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız