SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yemekte Biraraya Geldiler

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalılar, İzmir'de bir yemekte buluştu.

İzmir'de düzenlenen turizm fuarına Malatya Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. ortaklaşa katıldı. 9-12 Aralık tarihleri arası düzenlenen fuarda Malatya standı beğeni kazandı, çok sayıda ziyaretçi çekti.

Fuarın ardından, Cumartesi akşamı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, İzmir'de kendi şirketlerine ait tesiste Malatyalılara bir yemek verdi. Yaklaşık 120 kişinin bir araya geldiği yemeğe, fuar için İzmir'e giden Malatya heyeti, daha önce Malatya'da görev yapan bürokratlar ve burada yaşayan Malatyalılar katıldı.

Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz, Belediye Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, emekli Vali Yardımcısı Abdulvahap Yıldırım, Bayraklı Kaymakamı Kaan Peker, Bornova Kaymakamı Hakkı Uzun, Bayındır Kaymakamı Alaattin Ateş, Aydın Vali Yardımcısı Serdar Cevheroğlu, TFF eski MHK üyesi ve GTK Başkanı Mevlüt Güzel, İzmir Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ergüder Can, Sağlık Müdür Yardımcısı Vakkas Benli, Malatya İşadamları Dernek Başkanı İsmet Pekdoğan, Türk Telekom Bölge Müdür Yardımcısı Hayati Uluata, Bornova İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı A.Turgut Ren, işadamları Yalçın Geyik, Abdullah Kavuk ve Şahin Kavuk katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Kavuk "Bu fuar nedeniyle İzmir'e geldim. Bu vesile ile İzmir'de yaşayan Malatyalılar, bürokratlar ve işadamları ile birlikte olduk. Katılım gösterenlere teşekkür ediyorum. Birlik-beraberliğin olduğu her alanda olumlu sonuçlar olmuştur. Valiliğin organize ettiği fuar nedeniyle buradayız. Sizlerin bizi yalnız bırakmaması sevindirdi. Bu tür organizasyonların her zaman düzenlenmesinde yarar var. Biz bu hususta her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Murat Nalçacı yaptığı konuşmada "Buraya gelirken organizeyi nasıl yapacağımız hususunda tereddütlerimiz vardı. Ancak buradaki hemşerilerimizin desteğiyle kısa sürede hazırlandık. Hemşerilerimizin yakın ilgisi bizleri mutlu etti. Başta Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal ve işadamı Abdullah Kavuk ve Şahin Kavuk olmak üzere bizlere burada tüm desteği veren hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız