SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yemen Heyeti Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD)'nin davetlisi olarak Malatya'ya gelen Yemen Heyeti, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen Türkiye Sanayici ve İş Adamları Konfederasyonunun toplantısına katılan ve MAKİAD’ın davetlisi olarak ilimize gelen Yemen Ticaret Odası Başkan Vekili Abdullah İsmail beraberinde bir grup Yemenli iş adamı ve MAKİAD Başkanı Ömer Fatin Nalçacı ile bazı MAKİAD yönetim kurulu Üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

16 Mayıs 2008 Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Yemen Ticaret Odası Başkan vekili Abdullah İsmail, “Yemenli iş adamları olarak bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Malatya’da çeşitli gezi ve incelemelerde bulunduk. Teknoloji olarak çok ileri hamleler gerçekleştirmişsiniz. Sizlerin Sanayi ve ticaret alanındaki bu hamlelerinizden faydalanmak istiyoruz. Yemen ile Türkiye arasında ticaretin gelişmesi ilişkilerimizin de geliştirilmesi açısından güzel olacağına inanıyorum. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yemen heyetini Malatya’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatya kayısısı hakkında Yemen heyetine bilgi vererek “Dünya kuru kayısı ihtiyacının %85’ini Malatya karşılıyor. Ama kayısıyı yeteri kadar Dünya’ya tanıtmış değiliz. Karşılıklı yapacağımız ticaretle kardeşliğimizin pekişeceğine inanıyorum. Tekrar Malatya’mıza hoş geldiniz” dedi.

Konuşmaların ardından Yemen Ticaret Odası Başkan Vekili Abdullah İsmail Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a İmam Yahya’nın evinin resminin yer aldığı kabartma plaket verdi. Belediye Başkanı H. Cemal Akın’da Yemen Ticaret Odası Başkan Vekili Abdullah İsmail’e Kayısı kristali hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız