SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yemin Ediyoruz..'

A- A+ PAYLAŞ

MHP il başkanı Ömer Ekici, bölücü terörde, "açılım" adı altındaki çabalarla gelinen noktaya tepki gösterdi ve PKK'nın AKP'yi teslim aldığını öne sürdü.

Ekici, yaptığı açıklamada "özetle" şunları söyledi:

"Son günlerde sözde açılım adı verilen süreçler , küresel projeler kapsamında değerlendirildiğinde ; Kuzey Irak’taki fiili Kürt devletine giden süreç incelendiğinde, Türkiye’deki bölücülüğün kazandığı mevziler değerlendirildiğinde, AKP hükümetinin içine düştüğü sarmal doğru okunduğunda, Başbakan’ın Büyük Ortadoğu Yıkım Projesinin eşbaşkanlığı analiz edildiğinde, bu son gelişmelerin Türkiye’yi , milleti ve devleti ile tam bir yıkıma sürüklediği anlaşılacaktır.

Teslim olmak için değil de İmralı Canisi’nin talimatıyla Türkiye’ye dönenlere baktığınızda, AKP kadrolarının analarının namı hesabına arkalarından gözyaşı döktükleri “kandırılmış çocuklara” benzerlikleri var mıdır?..

..Bu, PKK’nın teslim alınmasını değil, AKP’nin ülkemiz sınırlarında teslim alındığını gösteren tarihi bir rezalet ve ihanet tablosudur.

PKK Türkiye’ye değil, AKP PKK’ya teslim olmuştur.
• Son ihanet tablosunda, silahı kimin bıraktığı görülmüştür.
• Gelenlerde bir teslimiyet ve pişmanlık , söz konusu değildir.

Ancak eline silah alarak ülkemizi bölmek için dağa çıkmış teröristlerin bütün taleplerini, silahsız çözecekleri ortam oluşturarak onlara kucak açılmıştır.

Böyle bir garabetle ;
Ne Çanakkale savunulabilirdi, ne de Milli Mücadele yapılabilirdi?
Anadolu’yu Yunanlıya bırakırdınız, İstanbul’u İngilize teslim ederdiniz, böylece pürüzler ve sorunlar ortadan kalkmış ve AKP’nin tanımındaki barış da sağlanmış olurdu.

Gelişmeler yirmi beş yıldır Türkiye’ye musallat olan terör örgütünün görevinin tamamlandığını, silahlı bölücülüğün silahsız olana devir teslim yaptığını göstermektedir.

PKK’nın teröre başvurarak isteklerini dayatmasına gerek duyacağı şart ve ortam kalmamıştır. Bütün istekleri AKP tarafından dile getirilmektedir.

Dün yüce milletimizin yüreğini kanatan , içini acıtan, seyrederken kanına dokunan ,adeta Türk milletinin onurunu rencide eden alçak bir teslimiyet manzarası sergilenmiştir.

Bu alçaklık karşısında vatanı için hainlerle mücadele ederek gazi olmuş veya evladını vatan için şehit vermiş ,diğer evladım da feda olsun diyen şehit ana – babalarının, neler hissettiklerini düşünebilir misiniz?

O kahraman gazi , elinin altındaki koltuk değneğini o anda bir tüfek dipçiği gibi sıkmamış mıdır?

Bu alçaklığı yedi kat arşı alâ da seyreden şehitlerin ruhları infial halinde değil midir?

Yerde kalan kanlarının mahcubiyetini izah edebilir misiniz?

Eşkiyaya zafer şenliği yaşatanlar ; bunlara cevap vermelidirler.

Bu millet çok acılar gördü , ama gazisinin başını düşmanının karşısında boynu bükük düşürecek ızdırabı hiç yaşamamıştı.

Milletimize söz veriyoruz ;

Şehidimizin ruhlarını sızlatanlardan , gazilerimizin yüreğini burkanlardan ,

Bursa’da Azerbaycan bayraklarını devlet eliyle toplatıp ,

Habur’da , PKK lı hainleri karşılama töreninde ;

PKK paçavraları altında devlet yetkililerine teröristleri bekleme emri verenlerden ,

Milletimiz adına hesap soracağımıza ;

Söz veriyor , yemin ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız