SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yendiğimiz İçin Mutluyuz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:43:25
A- A+ PAYLAŞ

Deplasmanda Karşıyaka’yı 1-0 yendikleri maçın ardından konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, kendileri için önemli bir maç kazandıklarını söyledi. 

PTT 1. Lig’in 15. haftasında deplasmanda Karşıyaka’ya konuk olan Yeni Malatyaspor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz, çok önemli bir maç kazandıklarını belirterek, “Karşıyaka kazansaydı biz aşağılara gidebilirdik. Yendiğimiz için mutluyuz. Zaman zaman Karşıyaka’nın da pozisyonları oldu. Sona doğru bir gol daha atabilirdik. Haftaya Samsunspor maçında taraftarlarımıza bir galibiyet daha hediye etmek istiyoruz” dedi.

KARŞIYAKA'DA İSTİFA KARARI

Bu arada Yeni Malatyaspor’a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulunan Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Başkan Ali Erten’le görüşüp takımdan ayrılacağını söyledi. 

PTT 1. Lig’in 15. haftasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden Karşıyaka, rakibine 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, değerlendirmesi zor bir maç oynadıklarını söyledi. Maçın ilk yarısında penaltıdan bir gol yediklerini anlatan Özdeş, “İkinci yarı net pozisyonlara girdik. Maçı çevirmek için çok uğraştık ama olmadı. Oyun içindeki protestolar bu maçı kaybetmemize neden oldu. Önemli bir mücadele veriyoruz. Göztepe maçından sonra yaşadığımız süreçte istifalar oldu. Bu da planlı her şeyin tepe taklak gelmesine neden oldu” dedi.

Karşıyaka’ya büyük işler başarmak için geldiğini söyleyen Özdeş, “Sezon sonu bırakmak gibi bir düşüncem vardı. Göztepe maçından sonra 4 maçta 1 puan aldık. Burada olmam çok fazla bir şey değiştirmiyor. Başkanıma ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Bugün bu oyunun karşılığında protestolar haksızlık oldu diye düşünüyorum. Ayrılmam takımın birlik, beraberliği için bir vesile olur belki. Umarım Karşıyaka için her şey ok güzel olur” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız