SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yengesini Sığındığı Evde Vurdu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:12:46
Yengesini Sığındığı Evde Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Bir süre önce eşiyle anlaşmazlığa düşünce 2 çocuğu ile birlikte baba evine dönen kadın, çocuğunu okulda almaya giderken sokak ortasında kayınbiraderinin silahlı saldırısına uğradı ve ağır yaralandı. Çarmuzu Mahallesi'ndeki bu olaydan yarım saat sonra da Şehit Fevzi Mahallesi'nde bir kadın bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

SOKAKTA SİLAHLA KOVALADI..

Olay, Çarmuzu Mahallesi Kaynarca İlkokulu karşısındaki Beykent Sokağı’nın içerisinde meydana geldi. İddiaya göre; yaklaşık 2 ay önce baba evine dönen Zeynep Y. (30) adlı kadın, akşam saat 17.30 sularında çocuğunu okuldan almaya gitti. Bu esnada sokak başında bir aracın içerisinde bekleyen  kayınbiraderi Emrah Y., elindeki pompalı tüfek ile kadına sokak ortasında bir el ateş açtı. Korkan kadın, kapısı açık olan komşu bir eve sığındı. Ancak peşinden giden ve demir kapıyı zorlayarak açan Emrah Y, burada evin içerisinde kadına pompalı tüfek ile iki el daha yakın mesafeden ateş açtı. Talihsiz kadın sağ kol ve sağ göğsünden aldığı saçmalar sonucunda yaralanarak evin bahçesine kaçtı. Kayınbiraderi Emrah Y. ise kendisini bekleyen ve sürücüsü E.P. olan araca binerek kaçtı.

Olaydan sonra çok sayıda polis ekibi bölgeye giderken, gelen ambulanstaki sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan genç kadın ağır yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Olaydan sonra saldırganı kaçıran E.P., kullanmış olduğu araç ile birlikte polis ekiplerince Adliye civarında yakalandı. Polis ekiplerince aranan saldırgan Emrah Y. ise olaydan yaklaşık 20 dakika sonra Sanayi Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu.

Olay Yeri İnceleme şubesi ekipleri olay yerinde 3 adet boş kartuş buldu ve olayın gerçekleştiği evde delil çalışması yaptı.

BİR KADIN DA BIÇAKLANDI..

Bu arada, silahlı saldırıdan yaklaşık yarım saat sonra, 18.00 sıralarında bu kez Şehit Fevzi Mahallesi'nde bir kadın bıçakla yaralandı.

Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki olayda, belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu, H.K. adlı kadın, Mustafa T. tarafından karnından bıçaklandı. Karnından yaralanan H.K., Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olay yerinden otomobille kaçan saldırgan, kısa bir süre polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız