SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Ameliyathane..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi, eski ameliyathanelerini iptal ederek 8 ayrı ameliyatın aynı anda yapılabileceği yeni modern ameliyathanesine kavuştu.

Malatya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Vahap Boztepe, hastanede yeni ameliyathanenin kurulduğunu ve son teknoloji sisteminin bulundurulduğunu söyleyerek, "Yeni ameliyathanemizi açtık. Yaklaşık 1.5 yıl süren bir çalışmanın sonucunda böyle bir ameliyathaneye kavuştuk. Gerçekten şuanda hastanemizde şuanda son derece modern aletlerle donatılmış, son derece güzel teknolojik hizmetlerin sunulduğu güzel bir ameliyathaneye kavuşmuş olduk. İnşallah bundan sonra Malatya'ya daha güzel hizmetler vereceğiz. Son derece modern bir ortamda, son derece nezih ve güvenli bir ortamda hizmetimize devam edeceğiz" dedi.

Dr. Boztepe, "Ameliyathanemizin duvarları anti bakteriyel kaplama ile kaplı. Mikrop barındırması söz konusu değil. Anestezi cihazlarımızı yeni aldık. Merkezi oksijen ve merkezi gaz sistemi var. Eski ameliyathanemize göre çok farklı" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız