SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Araçlar Alındı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi araç parkına takviye yapıldı.

Belediye Hizmet Binası önünde sergilenen iş makineleri hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yatırım ve hizmetlerin hızlı ve kaliteli bir şekilde yürütülebilmesi için daha önce 2 milyon TL'nin üzerinde iş makinesi ve araç aldıklarını söyledi.

Otobüs filosu ve temizlik araçlarını da yenilediklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Malatya'da planladığımız, hedeflediğimiz çalışmalarımız sırasında iş makineleri ve araçlarımızın güçlenmesi gerekliliği ortaya çıktı. Yaptığımız araştırmalarda kiralama yerine mülkiyet almanın daha cazip olduğu anlaşıldı. Bugün gelen araçlarımızla çalışmalarımız daha hızlı bir şekilde hizmete dönüşecek" dedi.

En son teknolojiyle üretilen 1 adet dozer, 2 adet lastikli yükleyici, 1 adet paletli eskavatör, 1 adet beko- loder ve 5 adet otomobil aldıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kanal açma makinesi, ağaç sökme makinesi, 4 adet kamyon ve yol çizgi makinesinin de önümüzdeki aylarda teslim edileceğini, iş makinelerinin ve araçların gençleşmesiyle daha kaliteli hizmetin ortaya çıkacağını söyledi.

Başkan Çakır, "İş makinelerinin yanı sıra Zabıta ve Ulaşım Müdürlüklerimizin hızlı ve güvenli bir şekilde hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla da zabıta müdürlüğüne 2, ulaşım hizmetlerine de 3 adet yeni binek tipi araç aldık" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız