SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Arazöze Dualı Tören

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:54
Yeni Arazöze Dualı Tören
A- A+ PAYLAŞ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Darende Belediyesine hibe edilen 2015 model arazöz hizmete sunuldu. Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, arazözün üzerindeki donanımıyla birçok ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olduğunu söyledi. 

Arazözün sulama çalışmaları ve temizlik hizmetlerinde yararlanılmasının yanı sıra üzerindeki itfaiye teşkilatı ile acil durumlarda yangınlara müdahale özelliği taşıdığını kaydeden Eser, aracın ayrıca temiz su tankeri olarak kullanılabilecek 13 tonluk hacme sahip deposunun bulunduğunu belirtti.

Eser yaptığı konuşmada, “Göreve başladığımız günden beri her gün yeni bir hizmetle karşınızdayız. Dün emniyet müdürlüğünün yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı, bu gün bu aracımız hizmete giriyor. Hizmetlerimiz projelerimizin birer birer gerçekleşmesi ile devam edecek. İnşallah kısa bir süre içinde köy garajının temelini atacağız. Ayrıca hayvanpazarının, mezbahanenin, otogarın temelini atacağız. Çarşıda yapacağımız kentsel dönüşümün proje ihalesi haftaya yapılacak, ilçemizdeki ulaşımı rahatlatacak köprüler ise yapılmaya başlandı. Temelini atacağımız yeni projelerle Darende’miz inşallah bu yıl şantiye alanına dönecek” dedi.

Belediyenin temizlik hizmetleri ve sulama gibi çalışmalarında yararlanacakları aracın Darende’nin daha güzel olmasına destek olacağını ifade eden Eser, arazözün teknoloji ve donanımları ile araç parklarındaki en önemli makine olduğunu dile getirdi.

Aracın Darende’ye hayırlı olmasını dileyen Eser, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Dua edilmesinin ardından kurban kesildi, daha sonra aracın tanıtımı yapılarak su sıkıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız