SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Başkan Gök Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:47:56
Yeni Başkan Gök Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 2014 yılı seçimli genel kurul toplantısı yapıldı ve başkanlığa Kürşat Gök seçildi. 20 senedir görevini sürdüren mevcut başkan Burhan Ayhan 26 oyla seçimi kaybetti.

Darende Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapılan toplantıda mevcut yönetimin faaliyetlerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Divan Başkanlığını MESOB Başkanı Şevket Keskin'in yürüttüğü seçimde oyu bulunan 435 delegeden 311’i oy kullanırken, oylardan biri boş çıktı ve ikisi geçersiz sayıldı.

Seçimlerde bir konuşma yapan Şevket Keskin, “Bugün iki adayımız var ikisine de başarılar diliyorum, önemli olan doğruyu söylemek esnafa yapacağın bir şeyi vaat etmektir. Burada esnafımızla iyi geçinmek, saygıyı kaybetmemek gerekir, sevgiyi kaybetmemek gerekir. Bu yüzden ben başkan adaylarımızın tüm esnaflarımıza saygı ve sevgi ile yaklaşmalarını istiyorum” dedi.

Yeni Başkan Kürşat Gök ise, “Sevgili esnaflarımız, seçim atmosferinde seçimi kazanma adına her yolu mübah görme anlayışından uzak olduğumuz gibi bunu da kesinlikle tasvip etmedik. Bu süre zarfımda şahsım ve arkadaşlarım adına yakıştırılan iddiaların tamamı asılsızdır. Sizlerde takdir edersiniz ki bizler bu göreve talip olurken amacımız esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını giderme noktasında sonsuz çaba sarf edeceğimiz gibi her zaman esnaflarımızın yanında olacağımızı odamızı daha aktif hale getireceğimizi taahhüt ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mevcut Başkan Burhan Ayhan ise konuşmasında “Esnafın anlamı işini bilen çalışkan dürüst samimi, izah ve ikna kabiliyeti yüksek ve en önemlisi sözüne itibar edilen vasıflı insan demektir. Peygamber efendimizin bir sözünde “Rızkın Onda Dokuzu ticarette ve cesarette” demiştir. Ben seçimimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların sonrasında geçilen oylamada yapılan seçimler ile son 4 dönem 20 yıldır başkan olan mevcut başkan Burhan Ayhan 141 oy alırken, yeni aday Kürşat Gök 167 oy alarak başkanlığa seçildi.

Kürşat Gök seçim sonrası bir teşekkür konuşması yaparak, her zaman esnafın yanında olacaklarını, sorunlarını çözmek için en üst gayreti göstereceklerini belirtti. Kürşat Gök başkanlığındaki asıl yönetim kurulunda Salih Soylu, Salih Ekici, Abdurrahman Eren, Anıl Kamil Meydan, Cemal Çelebi ve İsmail Güçlü, denetim kurulu asil üyelerde ise Selçuk Çelik, Fatih Cihan ve Bilal Çam yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız