SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Başlangıçlara…

0
Güncellendi - 2015-12-31 23:22:36
Yeni Başlangıçlara…
A- A+ PAYLAŞ

Suat KOZLUKLU... MalatyaHaber dostları, koca bir yılı daha geride bıraktık...

...

Bir süredir yazasım yoktu... Siz deyin 'tembellikten' ben diyeyim 'çoook işim vardı' da vaktim olmadı...! Aslında, yazılacak çok şey vardı da yazacak halim yoktu. Yitip giden masum canlar, moral bozukluğu, belirsizlikler, seçim öncesi gerginliği, sonrasında yine belirsizlikler... Gerçi hayatın getirdikleri, Türkiye'nin yeni gerçekleri, Güneydoğu'da yaşananlar, Suriye’de oluk oluk akan kan vs.vs... Ne acıdır ki dünyanın dört bir tarafından acı çığlıklar yükseliyor. Bu yükselen çığlıklar 2015'te kalacak mı yoksa 2016'da da bizi üzmeye devam edecek mi ? Görünen köy kılavuz istemez diyip sizlerin içini daha fazla karartmayayım... Zaten uzun yazmayı da sevmem o yüzden klasik söylemlerle yeni yıl beklentilerimi aktarayım... Hazır tembellikten normale dönme arefesindeyken..!

MalatyaHaber dostları, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride kaldı; Önümüzde yepyeni, hayallerimizi gerçekleştirebileceğimiz, sevebileceğimiz, çalışıp başarılar kazanacağımız ve mücadele edeceğimiz günler ve haftalar var.

Ve bizler her yeni yıla bir dolu dilekle gireriz. Ve bir dolu geriye dönük sorgulamaları da geride bırakırız. Iskaladığımız fırsatları, teğet geçen isteklerimizi, ahlarımızı vahlarımızı arkada bırakarak, eski yıldan yeni yıla yatay geçişi yapıveririz. Dileğim herşeye rağmen hayatı ıskalamamanız. Lütfen kendinize cesur olun hayatın içine girebildiğiniz kadar girin ve trübünlerde olanlardan olmayın. Dini ve etnik kökeni, bölgesi ne olursa olsun , aynı güzel ülkenin 'yalnız yapayalnız' kalmış insanları olduğumuzu ve kardeş olduğumuzu da unutmayalım...

Mevlana gözüyle bakarsak konuya "Birbirimizi anlamak için aynı dili konuşuyor olmak değil aynı duyguları yaşıyor olmak" icap eder.

2016 yılı hayatımızda yepyeni umutların filizleneceği bir bahçe, en güzel hatıralarımızı kaydedeceğimiz tertemiz bir defter sayfası, ağzımızda bir şeker tadı olsun...

Hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Herkese başta sağlık ve mutluluk dolu başarılı bir yıl diliyorum. 2016 yılı sizin yılınız olsun! Hedefiniz “ertelemek’’ değil “gerçekleştirmek’’ olsun!

Sağlıcakla kalın!

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız