SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Binada Kim Yok?

A- A+ PAYLAŞ

 

Valilik, Polisevi karşısındaki geçici "Malatya Valiliği" binasına taşınmayan kurumlar ve yeni adresleriyle ilgili açıklama yaptı.

Hükümet Konağı'nın onarım nedeniyle boşaltılmasının ardından, buradaki birimler başka binalara taşınmışlardı. 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren yeni yerlerinde hizmet verecek olan birimlerle ilgili şu bilgi verildi:

"Valilik binasına tadilat ve onarım yapılacağından Makam ve Valilik birimleri Sıtmapınarında Halk Eğitim Merkezi binasına taşınmış olup, 19.09.2011 tarihinden itibaren burada Halkımıza hizmet verecektir.
 
Valilik yeni binasına taşınmayan Kurum ve Müdürlüklerin adları ve adresleri aşağıda yazılmıştır.
 
Birim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü  :  Göztepe Mah.17.Sok. NO:40 Tekel Depoları arkası
1. Dernekler Müdürlüğü                             :  İstasyon Virajı Kongre ve Kültür Merkezi Binası
2. Köylere Hizmet Götürme Birliği            :         “           “          “                “            “            “
3. Valilik Kriz Merkezi          :   İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü
4. SODES Proje Koordinatörlüğü               :   Eski Hükümet Konağı arkası İl Genel Meclis Binası
 
Kamuoyunun bilgisine sunulur."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız