SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni Binanın İhalesi Yapıldı'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:17:58
'Yeni Binanın İhalesi Yapıldı'
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde bir süre önce yer tespiti yapılan ve ihale edilmesi beklenen İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapım ihalesi yapıldı. 

Konu hakkında bilgiler veren Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, “Darende’mize geldiğimiz, belediye başkanlığına başladığımız günden beri hizmetlerimize her gün bir yenisini ekliyoruz. Bugün saat 14.30 itibarıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının ihalesi yapıldı. Emniyet hizmet binamız 2 dönüm arazi üzerine yerleşecek ve proje resminde de görüldüğü gibi ilçemize yakışacak bir hizmet binası olacak. Ben İlçe Emniyet Müdürümüze de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Onun anısına da bu proje resmini sembolik olarak kendilerine takdim ediyorum. Bildiğiniz gibi eski ihaleler yıllarca sürüyordu ama artık binalarımızın ihaleleri en kısa sürede tamamlanıyor. Başbakanlık TOKİ idaresi tarafından bu binamız 500 günde tamamlanmak üzere ihale edildi. İnşallah 500 gün sonra binamızın açılışını yapıyor olacağız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız