SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Binası Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:14:49
Yeni Binası Açıldı
A- A+ PAYLAŞ
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’nin yeni binası törenle hizmete açıldı. 
 
Malatya-Ankara karayolunun 6'ncı kilometresinde Universal Hastanesi'nin arka kısmındaki yeni yerinde hizmetine devam eden MÜSİAD binası için, açılış töreni düzenlendi.
 
Açılış törenine; protokol üyeleri, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ali Roza Topçu, MÜSİAD Genel Yönetim Kurulu üyesi Pınar Toptaş, mesleki teşekkül, siyasi parti, oda, dernek, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri iştirak etti. Açılışta konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, yeni binalarında daha çok faaliyet yapacaklarını kaydederek, "Malatya’nın sorunlarını yeni hizmet binamızda daha fazla ele alacağız. Sizlerin de desteğiyle güzel hizmetler yapacağız" ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MÜSİAD'ın Malatya’da son yıllarda büyük atılımlar yaptığını belirterek, "Biz de MÜSİAD’a emekler verdik ama başkanımız daha güzel hizmetler yapıyor. MÜSİAD, Anadolu’da ve ülkenin dört bir yanında gerçek ihracat yapıp, ülkenin sigortası durumundadır. Gerçek yatırımcılara yol gösteren MÜSİAD, raporlarla da ekonomiye rehberlik ederek birçok yatırımcının önünü açtılar. Bu bir ekip işidir" diye konuştu.
 
Vali Ulvi Saran da, MÜSİAD'ın Anadolu'da organizasyon yapısını geliştiren örnek teşkilat olduğunu söyleyerek şöyle dedi:
 
"MÜSİAD hızlı bir gelişme getirmiştir. Teşkilatlanma yapısıyla, ekonomik alandaki yatırımlarıyla Türk ekonomisine yön ve fikir veren kuruluş olmuştur. MÜSİAD Malatya Şubesi de kendi ölçeğinde çalışmalar yapmaktadır."
 
Konuşmalardan sonra İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Zülfikar Durmuş’un dua etmesi ve kurdele kesilmesiyle, MÜSİAD Malatya Şubesi’nin yeni binası törenle hizmete açıldı. Açılıştan sonra bina gezilerek, davetlilere ikramda bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız