SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Başlangıç İçin Adalete Sığınıyorum"

0
Güncellendi - 2017-12-14 04:49:13
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki iki FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü davasında Etkin Pişmanlık Hükümleri uygulamasından yararlanarak itirafçı olan 2 sanığa, mahkeme ceza indirimi uyguladı.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü davası kapsamında “Silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuksuz yargılanan eski komiser yardımcısı T.A., “Yapıda iyi niyetle yer aldım. Hayata yeni bir başlangıç yapmak için adalete sığınıyorum. İyi niyetimin kurbanı oldum." ifadesini kaydederek, tüm bildiklerini anlattığını belirtti.

Mahkeme heyeti, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak ifade veren ve  aynı zamanda örgütün kriptolu iletişim programı ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen T.A.’ya  ceza indirimi yaparak 2 yıl 1 ay hapis cezası verdi.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü davası kapsamında “Silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuksuz yargılanan FETÖ ile iltisaklı ve irtibatlı yurtta çalışan sanık M.D.’ya ise mahkeme heyeti, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak ifade verdiği gerekçesiyle cezasında indirim yaparak 1 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası hükmederek, verilen cezayı erteledi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız