SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni Bir Başlangıç Yaptık'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:04:34
'Yeni Bir Başlangıç Yaptık'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un takım kaptanı Cuma Nasır, ligde kalan süreçte istedikleri sonuçları alıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi. 

Tecrübeli futbolcu, lige iyi başlayamadıklarını ancak bundan sonraki süreçte çıkışa geçmek istediklerini belirterek, "Lige puan kayıplarıyla başlamıştık. Bu anlamda Malatya Yeşilyurtspor maçı bizim için büyük önem taşıyordu. Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. İyi bir mücadeleyle sahadan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz" dedi.

Ligde, galibiyet serisi yakalamak istediklerini kaydeden Cuma Nasır, "Galibiyetin devamını getirmek istiyoruz. Sahamızda Gaziantep temsilcisi Şehit Kamil Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp, seri yakalamak istiyoruz. Bu maçla birlikte ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK"

Malatya Yeşilyurtspor galibiyetiyle lige yeni bir başlangıç yaptıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, "Yeni hocamızla birlikte, lige yeni bir sayfa açarak başladık. Malatya Yeşilyurtspor karşısında aldığımız galibiyeti kendi adımıza yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. Ligin ilk 2 haftasında istediğimiz sonuçları alamadık. Yeni bir takımız ve uyum sürecini atlatmada sıkıntılar yaşadık. Kurban Bayramı'nda lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Uyum sorununu atlattığımıza inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi sonuçlar alıp, sezon sonunda Malatya'da bir 3. Lig takımı kazandırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

Cuma, Gaziantep temsilcisi Şehit Kamil Belediyespor ile kritik bir mücadeleye çıkacaklarını belirterek, "Yeterince puan kaybı yaşadık. Bundan sonraki karşılaşmalarda puan kaybetme lüksümüz yok. Şehit Kamil Belediyespor karşılaşmasını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok" dedi.

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf olmak istediklerini dile getiren Nasır, "Grup'ta 3-4 takım şampiyonluk hedefiyle yola çıktı. Bu takımlardan biri de biziz. Sonuçta sahadan alınan başarılı sonuçlarla, şampiyonluk yakalanıyor. Biz kalite olarak bu takımların üzerindeyiz. İnşallah istediğimiz sonuçları alıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız