SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Dönem Başlıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:59
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yazıhan Belediye başkan Adayı  Nevzat Öztürk, ilçe merkezindeki evleri tek tek ziyaret ederek, destek istedi.

Beraberinde kalabalık bir topluluk ile birlikte ilçe merkezindeki evleri tek tek kapılarına kadar giderek ziyaret edip, hal ve hatırlarını soran AKP Yazıhan Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Öztürk “30 Mart’tan sonra hem Malatya ve hemde Yazıhan için yeni bir dönem başlıyor. Yazıhan ilçemiz bu dönemde en iyi yatırım ve projelerle Malatya’nın en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi olacaktır. İlçemizi Malatya’da bir cazibe merkezi yapacağız. Bir bütün halinde ilçe halkımızla güç birliği yaparak, ilçemizi ve yöremizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın çabası ve mücadelesi içinde olacağız” diye konuştu.

Öztürk, eğitim alanında yapacakları en iyi hizmetin ilçeye bir Meslek Yüksekokulu kazandırmak olduğunu ifade ederek, “İlçemiz ekonomik ve kültürel alanda geliştiği kadar eğitim alanda da gelişmesini en iyi şekilde sağlayacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız