SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Dönemi Başlatacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:48:18
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Kongresi, Cumartesi günü Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Başkanlığa yeniden aday olan CHP İl Başkanı Enver Kiraz (sağdaki), delegelerin çağrısıyla yeniden aday olduğunu belirterek “Henüz bir başka partili adaylığını açıklamadı. Yeni oluşacak yönetimde daha genç daha dinamik, farklı kesimlerden bir yapı oluşacağından kimsenin şüphesi olmasın. Klasik beklentileri de aşacağız. Yeni bir dönemi başlatacağız” dedi. 

“300’den fazla delegenin çağrısıyla yeniden adayım”

CHP İl Başkanı Kiraz ile 2014 yerel seçimlerinde CHP büyükşehir belediye başkan adayı olan mimar Hakan İnci gazetecilerle bir araya geldi. Enver Kiraz, burada yaptığı açıklamada, Cumartesi günkü CHP İl Kongresi’ne ilişkin bilgiler verdi. Yeniden il başkanlığı için aday olduğunu belirten Kiraz, henüz kendisinden başka bir partilinin de adaylığını açıklamadığını ifade etti. Kiraz, “İlçe, kadın kongreleri gibi tüm teşkilatlarımız tek tek kongrelerini yaptılar. İl kongresi ile yarın kongre sürecimizi tamamlamış olacağız. Kongreye Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel katılacak. Ben kongremize bütün Malatyalıları davet ediyorum. Ben, ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 400 civarında il delegemiz var. 300’den fazla delegemiz bir çağrısı oldu ve biz de o çağrılara kulak vererek aday olduk. Şu ana kadar bir başka aday arkadaşımız görünmüyor. Yeni oluşacak yönetimde daha genç daha dinamik, farklı kesimlerden bir yapı oluşacağından kimsenin şüphesi olmasın. Klasik beklentileri de aşacağız. Yeni bir dönemi başlatacağız” dedi.

 İnci: Gerçekçi uygulamalarla halka inmek gerekiyor

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hakan İnci de, kongrede partililerle bir araya gelmek için Malatya’da bulunduğunu belirtti. İnci, yeni gelecek yönetime önemli görevler düştüğünü belirterek “Kongre sonrası oluşacak yönetimin kentin tamamı kapsayacak şekilde iyi bir analiz yaparak kolları sıvaması gerekiyor. Sonuçta ortak paydası Cumhuriyet Halk Partisi. Yeni bir süreç başladı. Yeni yönetimler hassasiyetli ve gerçekçi uygulamalarla halka inmesi gerekiyor. Yarınki kongre için bir adayımız var. Ama siyasette 1 saat bile uzundur belli olmaz başka bir aday da çıkabilir. Yeni yönetimden özellikle beklentimiz şu; Malatya özelinde iyi bir analiz yapılarak bütün ilçelerin tek tek ele alınarak değerlendirilmesi gerekiyor. Herkesin olumlu olumsuz görüşlerini paylaşması ve öneriler alınması gerekiyor. Oyu düşüren nedenlerin ortadan kaldırılması gerekiyor. İnşallah tabandan gelen yeni seçilen arkadaşlarımızın enerjisi, genel merkeze yansıması ve oluşacak sinerji ile iyi şeyler olur temennisindeyim” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız