SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Hizmet Anlayışıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:20:04
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, parti olarak diğer iktidarların akıllarından geçiremedikleri hizmetleri vatandaşa sunduklarını söyledi.

Milletvekili Akın, Çöşnük Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Akın, “AK Parti ile yeni bir hizmet anlayışı Türkiye siyasetine girdi. Bugüne kadar geçmişteki alışkanlıklar, yöneten kişilerin hakim vaziyette ülkeyi yönetmeye çalışmalarıydı. Bu tabi İttihat ve Terakki’den Cumhuriyet Halk Partisi’nden gelen gelenek buydu. AK Parti bütün bu gelenekleri yıktı. Başbakanımız halkın hizmetkarı olma anlayışını Türk siyasetine yerleştirdi. Türkiye’de başkalarının akıllarından dahi geçiremedikleri hizmetleri AK Parti hayata geçirdi. Yalnız insanlar bu güzelliklere çabuk alışıyorlar ve eskiden beri devam ediyor zannediyorlar. 2003’den önceki bir sağlık hizmetlerini bir düşünün. Doktora gidildiğinde nelerle karşılaşıldığını unutun. Okulları bir düşünün. Okullardaki öğrenci sayısını düşürdük ve kitapları her yıl ders başında öğrencilerin önüne koyuyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız