SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Sayfa Açarak Yolumuza Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-10-30 06:06:14
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda düzenlenen toplantıya AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP İl Başkanı İhsan Koca, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Açış konuşmasını yapan AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, teşkilat üyelerine uyarıda bulunarak, ”Cumhurbaşkanımızın emek ve mesaisini hep beraber takip ediyoruz. Gece gündüz demeden, yorgunluk, dinleme bilmeden ülkesi için sadece teşkilatlarla ile değil tüm dünya ile uğraşır bir halde iken bizlerin birliğine, beraberliğine gölge düşürecek, aramıza fitne fesat karıştıracak davranışlarda uzak durmamız lazım” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise AKP'nin bir millet ve vatan davası olduğunu belirterek, "Ak parti aslında Türkiye davasıdır Ak Parti’nin kader Türkiye’nin kaderi ile eştir. Teşkilat olarak bundan dolayı çok hassas çalışmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Önlerinde önemli bir süreç olduğunu belirten Milletvekili Hakan Kahtalı ise "Önümüzde yerel yönetimlerle ilgili önemli bir süreç var. Bu güne kadar Ak Parti’nin teşkilatları her zaman en üst düzeyde destek vermiş katkı sunmuş ve Malatyalı kardeşlerimizde cumhurbaşkanımıza destek vererek hep ilk beş içine girecek desteği vermiştir. Teşkilatlarımız 24 Haziran’da önemli destekler verdi önemli ve zor bir süreç yaşadık Türkiye’nin toplamında bir oy oranı düştü. Malatya’da Cumhurbaşkamızın oyu düşmedi ama vekillik seçimlerin bir miktar oy kaybettik buda Türkiye’ deki oy oranı ile eş değer bir oy kaybıydı” ifadelerini kullandı

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değinen Milletvekili Ahmet Çakır da, "Biz şuan görevde olan değil, büyük bir teşkilatla yürüyoruz bu birlikteliğimiz bize göç katacaktır. Yerel seçimler çok önemli her seçim bir önceki seçimde daha değerli hale geldi yerel seçim iller için, ilçeler için çok çok önemli. Ama bu seçim öğle bir noktaya geldik ki adeta Türkiye’nin büyük mücadelerle ekonomik saldırıları püskürttüğü hem bütün terör örgütlerini yok etme noktasına getirildiği bir süreçteyiz. Türkiye’nin yeniden toparlama kalkınma sürecindeyiz ve bütün bunları ilgilendiren bir yerel sicime gidiyoruz, sadece yerele başkan belirlemeyeceğiz ülkemizin kaderini ilgilendiren bir seçime imza atmış olacağız” ifadelerine yer verdi.

Toplantıda son olarak konuşan Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, AKP’nin 16 yıldır millete hizmet ettiğini belirterek, “Ak Parti 16 yıldır bu millete hizmet yolunda emin adımlarla liderimiz Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde yolunda devam ediyor. Biz her seçimde güçlenerek çıktık, her sıkıntıda millete gittik millette bizim yolumuzu aştı. 24 Haziran seçimleri zor bir seçimdi, Malatya ’da da zor geçti ve biz bir milletvekilli de kaybetmiş olduk. Bunun muhasebesini yaptık. Önümüzde bir yerel seçim var. inşallah o seçimlerde doğru adaylarla biz  Malatya’da yeni bir sayfa açarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Siz gitmeden temiz sayfa açılmaz. Bunu anlamadınız mı hala. Halkı vatandaşı bu ülkenin gerçek sahiplerini yok görenler 65 yıldır iktidar olamıyor. Reis de bunu görmüyor. İnsanları kandırabilirsiniz ama Yaradanı kandıramazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah Taş (5 yıl önce)
    Şu iki fotoğraf için değerlendirme ve kritik yapılmasa üniversitede tez konusu olur, doktora olur. Ama ben yinede tek cümle ile kritik yapayım; "Bulgur kazanı gibi kaynıyorlar"
    0
    0
    Yanıtla
  • demir (5 yıl önce)
    ÇOK ZENGİN OLDULAR ÇOK
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    Hep kendi sayfalarını açıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Seneye inşallah bu salondakilerden 1 tanesi bile siyasette kalmaz benim temennimde bu
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Günün özeti şu : Darı unundan baklava, incir ağacından oklava olmaz!!!! (atasözü)
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    Ya arkadaş bu kaçıncı temiz sayfa Neden hep olmadı baştan diyor bunlar Peki geçmişte hata yapan hesap vermeyecekse adalet bunun neresinde
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat (5 yıl önce)
    Genişletilmiş İl Danışma Kurulu. Adı geniş, katılımcılar aynı.15-16 yıldırlı ne kadar genişledik :) Ne kadar mirasımızı genişlettik? Ne kadar genişletmeye devam edeceğiz?
    0
    0
    Yanıtla