SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni Bir Sayfa Açtık'

A- A+ PAYLAŞ

Ömer Ekici’nin, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde aday adayı olmak için istifa etmesiyle boşalan MHP il başkanlığına genel merkezin atadığı Avukat Arif Yıldız, başkanlığında oluşturulan 60 kişilik kurucu il yönetim kurulunu açıkladı.

Yeni yönetim kurulunun göreve başlaması nedeniyle parti merkezinde düzenlenen ve ilçe, belde teşkilat başkanları ve üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan il başkanı, Türkiye’nin hassas bir dönemden geçtiğini, bu hassas dönemde eskiden görev yapmış tüm dava arkadaşlarını yuvaya dönmeleri çağrısında bulundu.

İstifa eden il başkanı Ömer Ekici’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasını özetle; “Esnafımızın vergi ve sigorta primleri altında ezildiği, çiftçimizin yüksek mazot fiyatları nedeniyle traktörünü çalıştıramadığı, memurun, işçinin kredi kartları altında ezildiği, emeklinin ölüme terk edildiği, üniversiteli gençlerimizin işsizler ordusuna katıldığı şu zamanda dava arkadaşlarımıza büyük görevler düşmektedir.

Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde görev verdiğiniz takdirde; çiftçimizle omuz omuza, esnafımız ile el ele, memurumuzun ve işçimizin yanında, işsizimize iş kaynakları ve emekli, duy ve yetimlerimizin destekçisi olacağımıza söz veriyoruz.”diye sürdürdü.

Yıldız, konuşmasının son bölümünde; Habur sınır kapısında yaşananları ve özerklik konularına da değinerek “Özerklik tartışmalarının, eyalet tartışmalarının, ikinci bayrak tartışmalarının yoğunluk kazandığı şu dönemde, daha önceden teşkilatlarımızda görev yapmış, ağabey ve kardeşlerime sesleniyorum; Bizden önce yaşanmış her kimden kaynaklanırsa kaynaklansın bütün olumsuzlukların önüne set çektik ve yeni bir sayfa açtık.
Bu vatan için, bu millet için, bu bayrak için hassasiyetleriniz devam ediyorsa, şimdi geri durma zamanı değildir” dedi ve eski partilileri göreve çağırdı.

İl başkanı Yıldız’ın konuşmasından sonra yeni yönetimin başarılı olması için dualar okundu ve 60 kişilik yönetim kurulu isimleri açıklandı.

MHP’nin il yönetimi şu isimlerden oluştu:

1. Arif Yıldız (Başkan)
2. Abdulkadir Arıca
3. Abdulaziz Çiçek
4. Ahmet İlhan
5. Ali Seydi Emre
6. Ali Seydi Karaman
7. Alper Gürsoy
8. Ayşe Gülay Coşkun
9. Cahit Aras
10. Çetin Şencan
11. Deniz Çoktutal
12. Duran Apo
13. Duran Şenol Kara
14. Dursun Emeksiz
15. Emin Yeşilyurt
16. Engin Ceyhan
17. Ergün Kıtlık
18. Erhan Koçhan
19. Eyüp Okta
20. Fatih Arı Durhan
21. Ferhat Öz
22. Fevzi Kılız
23. Gökhan Gök
24. Güzün Koçak
25. Hacı Mehmet Demirkaya
26. Halis Kılınç
27. Hamit Bak
28. Hasan Atsız
29. Hasan Hüseyin Bozkur
30. İbrahim Doğan
31. İsmet Aslan
32. İsmet Leventoğlu
33. Kubilay Zengin
34. Mahmut Kavukçuoğulları
35. Mehmet Çırak
36. Mehmet Dinç
37. Mehmet Erdem
38. Mehmet Erton
39. Mehmet Kazgurt
40. Mehmet Nuri Koşar
41. Mehmet Sait Akaya
42. Mehmet Ali Kaya
43. Murat Özçelik
44. Mustafa Dağdelen
45. Mustafa Toprak
46. Oğuz Demirbilek
47. Onur Demez
48. Ömer Faruk Kalı
49. Ömer Faruk Tamer
50. Ramazan Bülent Avşar
51. Ramazan Metin Palancıoğlu
52. Sami Kaya
53. Selahattin Eryılmaz
54. Sibel Esen
55. Suzan Demirler
56. Süleyman Türk
57. Vahap Murat
58. Veysel Karaçay
59. Yaşar Demir
60. Zekeriya Mişe.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız