SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Silüet İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:46:59
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından sürdürülen turizm geliştirme çalışmaları kapsamında turistik gelişim için hazırlanacak projelerin ön çalışmasını yapmak üzere Yıldız Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Zeki Şerifoğlu Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'in daveti üzerine ilçede incelemelerde bulundu. 

Daha önce ilçede Tohma Kanyonu ve Günpınar Şelalesi uygulama projelerini hazırlayan Şerifoğlu, ilçede Zengibar Kalesi ve çevresi, Tohma Çayı etrafı yeşil alan çalışmaları ve Gül Adası projesi için ön incelemelerde bulundu.

İlçenin turistik gelişimi için 10 yıl önce başlatılan çalışmalara o günden beri katkı sağladığını belirten Şerifoğlu, yaptığı çalışmların ilçe turizmine katkılarını görerek mutlu olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, “Prof Dr. Zeki Şerifoğlu'nun tecrübelerinden yararlanarak, daha önceden hazırlanan projelerin geliştirilerek daha güzel hale getirilmesini amaçlıyoruz. İlçemiz için yeni yaşam alanları oluşturmak, inanç turizminin önemli merkezlerinden Darendemize gelen yerli ve yabancı turistler ve halkımıza alternatif alanlar kazandırarak, Darendenin daha yeşil, daha düzenli ve yeni bir silüete kavuşmasını istiyoruz. Prestij projelerimiz ilçemizin cazibesini artıracak, gelen konuk ve vatandaşlarımız daha rahat alanlarda dinlenecek ve güzellikleri yaşayacaklardır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız