SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Sürece Girdik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:53:08
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un yönetim kurulu üyesi Remzi Uğur, ligde istemedikleri bir süreç yaşadıklarını ancak yeni teknik direktörleri İrfan Buz ile birlikte kötü gidişe 'dur' diyeceklerini ifade etti.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Uğur, teknik direktör İrfan Buz ile birlikte yeni bir sürece girdiklerini belirtti.

Uğur, ligde son haftalarda istemedikleri sonuçlar aldıklarını anımsatarak, "Alınan kötü sonuçlar sonrası takımın havası bozuldu. Yaptığımız görüşmeler neticesinde anlaşma sağladığımız İrfan Buz ile yeni bir süreç başladı. İrfan hocamız Malatya’mıza hayırlı olsun. Umarım İrfan hocamızla iyi sonuçlar alır ve istediğimiz noktalara geliriz. İrfan hocamız kaliteli bir teknik direktör. Gözlerinin içine baktığınızda heyecanını görebilirsiniz. Umarım bu kötü süreç kısa süre içerisinde sonlanır” diye konuştu. 

Remzi Uğur, yönetim kurulu olarak iyi niyetle çalıştıklarını dile getirdi.

Yeni Malatyaspor'u iyi bir noktaya taşımak için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade eden Uğur, "Biz yönetim olarak iyi niyetli bir şekilde çalışıyoruz. Teknik adam seçimi noktasında da elimizden geleni yaptık. Tabi bazen her şey istediğiniz gibi olmuyor. Yeni teknik heyetimizle birlikte bu sürecin de bir an önce bitmesini arzu ediyoruz. Yeni Malatyasporumuzu hak ettiği noktalara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu. 

Uğur, teknik direktör İrfan Buz ile birlikte takımın ligde çıkışa geçeceğine inandıklarını kaydetti.

İrfan Buz'un enerjisini takıma en iyi şekilde yansıtacağından kuşku duymadıklarını kaydeden Uğur, "Son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık. Neticede Yücel İldiz hocamızla yollarımızı ayırdık. Kendisine bugüne kadar takıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İrfan Buz hocamızla yeni bir sürece girdik. Bu süreçte takımımızın toparlanarak, çıkışa geçeceğine inanıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız