SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Sürece Gireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:03:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili aday adaylarından İşadamı- Mühendis Mustafa Özhüsrev, Battalgazi Belediye Başkanı ile Ensar Vakfı'nı ziyaret etti.

Özhüsrev'in ziyaretlerine ve açıklamalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Ak Parti Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev, seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Ensar Vakfı Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, 7 Haziran seçimleri üzerine istişarelerde bulundu.

" AK PARTİ GÜÇLÜ SONUÇLARLA ÇIKACAKTIR "

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından oldukça sıcak bir ortamda ağırlandıkları için mutlu olduklarını belirten Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özhüsrev: " Ak Partiyi iktidara taşıyan ve şimdiye kadar en büyük güçlerinden bir tanesi Belediye hizmetleri ve yapılan faaliyetlerdir.Malatya'mızda önemli bir görev üstlenen ve 3 dönemdir oldukça başarılı işler yapan Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ın çalışmalarını hayranlıkla takip ediyoruz, şahsımıza gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Belediyelerimizin ciddi katkısıyla hemde Ak Partinin iktidardaki önemli hizmetleriyle yeni bir sürece gireceğiz.Yapılan çalışmalar neticesinde Ak Partimiz seçimlerden güçlü sonuçlarla çıkacaktır" dedi.

" KİŞİLİĞİ VE DURUŞUYLA SAYGIN BİR İSİM " 

Mustafa Özhüsrev'in duruşu ve kişiliği  ile çok saygın bir isim olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise " Ak Partiden aday adayı olan Mustafa Özhüsrev bizim geçmişten beri çok yakından tanıdığımız, duruşu ve kişiliği ile saygın bir isimdir. Siyasete çok önemli katkıları olmuş uzun yıllardır tanıdığımız bir dostumuzdur.Mustafa Özhüsrev aday adayı olması Ak Partiye güç katmıştır. Aday adaylarımızın hepsi birbirinden üstündür lakin Özhüsrev'in çok önemli siyasi kişiliği ve aynı zamanda ilimizde müteşebbis kişiliği ile güzel işler yapan kıymetli bir kardeşimizdir " dedi.

" ENSAR VAKFINI ÖNEMSİYORUZ " 

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özhüsrev, Beşkonaklarda bulunan Ensar Vakfı Yönetim Binasını ziyaret ederek Vakıf Başkanı Ahmet Küçük ile biraraya geldi.

Ensar Vakfının ziyaretine büyük önem verdiklerini söyleyen Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özhüsrev: " Ensar Vakfı, gençlik yıllarımızdan beri tanıdığımız, şehrimize önemli hizmetler veren, ülkemizin geleceğine mütediyyen nesiller yetiştirmek uğrunda önemli faaliyetler üstlenen bir kuruluştur, burada olmak bizi mutlu ediyor" dedi.

" SİYASETİN RAYINDA YÜRÜMESİ İÇİN ÖZHÜSREV GİBİ İSİMLERE İHTİYAÇ VAR "

Ensar Vakfı Başkanı Ahmet Küçük ise ziyaretinden dolayı Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özhüsrev ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederken " Türkiye Dünyada yıldızı parlayan bir ülke konumuna gelmiştir, ayrıca bir topluluk ve ülkenin, halkların ümid bağladığı bir ülkedir.Bu ümitleri boşa çıkarmamak adına Türkiyedeki siyasetin rayında yürümesi lazım, rayında yürümesi içinde buraya kalite getirecek Mustafa Özhüsrev gibi isimlerin siyasete girmesi gerekmektedir" dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız