SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni Bir Ufuk Açacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Malatya'da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çeşitli ziyaretlerde bulunan il yöneticileri ve adaylar, genel başkan Numan Kurtulmuş'un katılacağı, 6 Mayıs Cuma günü 13.30'da Kernek Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan mitinge vatandaşları davet ettiler.

HAS Parti'nin ziyaretlerine ilişkin olarak partinin basın bülteni şöyle:

"Has Parti il başkanı ve milletvekili adayları seçim sürecini dolu dolu sürdürdüğü şu günlerde bugünde sakatlar derneği, Malatyalı aktif iş adamları derneği,yeni Malatyasporu ve sürmanşet gazetesini ziyaretlerde bulunan heyet gerçekleştirilecek olan mitinge davette bulundu.

Sakatlar derneği başkanı Ali Haydar Koyun şunları kaydetti; Has Parti teşkilatını burada ağırlamak istedim çünkü bu yapılan çalışmaları görün istedim burada yapılan her şeyi engelli arkadaşlarımız yapıyor güzel çalışmalara sizlerde şahit oldunuz geldiğinizden dolayı sizlere teşekkür ederim dedi.

İl başkanı Mustafa Özhüsrev ise yoğun çalıştığımız şu günlerde engelli arkadaşlarımızı da unutmadık zaten engelli arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar bizleri çok onurlandırdı.Sizlerle birlikte gayretli çalışarak hedefte bütün engelleri ortadan kaldıracağız ve Has Parti olarak engelli arkadaşlarımıza her konuda destek olacağız.En çok engelli ve bayan adaya sahip partiyiz bu demektir ki engelli arkadaşlarımızı da unutmadık dedi.

Sakatlar derneğinin ardından Makiad’ı ziyarette bulunan il teşkilatı Makiad başkanı olan Ömer Fatih Nalçacı tarafından ilgi ile karşılandı.Nalçacı Has Parti yakından takip ettiğim bir partidir ve partilerin projeleri bizim için önemlidir.Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim ve çalışmalarınızdan dolayı da sizleri tebrik ederim dedi.Özhüsrev ise daha yeni bir partiyiz ama sağlam adımlarla ilerliyoruz dedi.Mecliste şuanda 3 parti var diğer partiler hiç görünmüyor.Devletin hazinesi de bu 3 parti tarafından kullanılmaktadır.Biz Has Parti olarak Türkiye siyasetine yeni bir ufuk açacağız demokrasiyi yok eden patiler iktidar olamaz dedi.

Has Parti İl başkanı beraberindeki heyetle birlikte yeni malatyaspor’u ziyaret ederek son zamanlarda almış oldukları başarılarından dolayı yeni Malatyaspor’un başkanı Mehmet Emin Katipoğlu’nu ve takımını tebrik eden il başkanı Özhüsrev süper ligde olan takımlar tertürlü kazanıyor fakat süper ligde olamayan takımlar ise kendi yağları ile kavruluyorlar bu da aynen devletin hazinesinin 3 partinin kullanması gibidir dedi.

Mehmet Emin Katipoğlu ise biz bu noktaya kadar dualarla geldik bundan sonra da böyle olur diyerek seçimlerde rabbim yar ve yardımcınız olsun ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim dedi.

Katipoğlu’nun ardından milletvekili adayı olan Fikret Karabekmez;biz parti olarak sivilleşmeye veriyoruz ve sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz.Sermayenin altında ezilmeyen bir Türkiye istiyoruz dedi.

Ziyaretlerini sürdüren teşkilat yerel basının gazetelerinden olan sürmanşet gazetesini ziyaret eden ekip mahalli basının Türkiye deki bütün seslere,renklere yer verdiğini söyleyerek ülkede ki yerel basının desteklenmesi için Anadolu sermayesinin güçlenmesi için hasti parti olarak yerel basına destek vereceklerini ifade ettiler .Sürmanşet gazetesi’nin genel yayın yönetmeni olan Mümtaz Toy ise malatyadaki bütün siyasilere kapımız ne kadar açıksa Has Partiye’de aynı şekilde kapımız açıktır ve başarılarınızın devamını diliyorum dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız