SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bir Örgütün Çıkmasına Müsaade Etmeyin"

0
Güncellendi - 2018-01-19 04:25:07
A- A+ PAYLAŞ

  • Gençleri kabul eden ESOB Başkanı Keskin, FETÖ terör örgütünün bir benzerinin çıkmasına müsaade edilmemesi gerektiğini söyledi..

Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve beraberindeki gençler, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in ziyaret etti.

MESOB Başkanı Keskin, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, esnaflığın bir yaşam ve kültür olduğunu belirterek, amaçlarının Ahilik Kültürünü bugün yaşatıp, gelecekte yaşatılmasını sağlamak olduğunu belirtti. Keskin, “Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Önemli olan 3 noktaya itibar edilmesidir, sevgi, saygı ve sabır. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu böylesi bir dönemde pırıl pırıl gençlerimizin varlığı ve olaylar karşısındaki tavrı bize umut veriyor. 15 Temmuz’da Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözü ile ilk sokağa dökülenler gençlerimizdi, tankların önüne geçende gençlerimizdi.” diye konuştu.

Keskin en büyük endişesinin FETÖ silahlı terör örgütünün yerine yeni bir yavru örgütün ortaya çıkartılacak olması olduğunu belirterek, “FETÖ bitecektir. Ama yeni bir yavruya fırsat vermemeliyiz. Özellikle burada görev gençlere düşüyor. Böyle yeni bir örgütün çıkmasına müsaade etmeyin. Eğer 15 Temmuz’da eğer bu millet Cumhurbaşkanına güvenmeseydi bu iş bitmişti. Cumhurbaşkanımızın bir sözü ile sokağa koşan bu millet ve gençlerimiz olmasaydı bu iş biterdi. Bakınız; bir kurt sürüye saldırdı mı- 3-4 tane koyuna zarar verir. Ama çoban sürüyü yeniden toparlar. Kurt sürüyü bırakıp çobanı yerse o sürüyü kimse toparlayamaz. İşte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da milletimizi dağıtmak ve bölmek için saldırıyorlar.  Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gerçekten bir liderdir.” dedi.

Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz ise, “Gençlik Konseyi olarak 500 genç ile birlikte yola devam ediyor. Yaklaşık olarak 135 projeye imza attık. Kardeşlik Treni projemizde üçüncü organizasyonu gerçekleştireceğiz.  500 genç kardeşimizi tren ile Azerbaycan’a götüreceğiz. Aynı zamanda Kars-Tiflis-Bakü tren hattının tanıtımı da olacak” dedi.

 Eğitimde önemli faaliyetlerde bulunduklarını anlatan Bayduz, “Nasip olursa önümüzdeki süreçte Endüstri 5.0 eğitimini gerçekleştireceğiz. Bu eğitim dünyada hiç yapılmadı. Şuana kadar 4.0 yapıldı. Endüstri 5.0 eğitimini Malatya’da yapacağız. 9 üniversitemizin rektörünü Malatya’da ağırlayacağız.  Yine nasip olursa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ı da davet ediyoruz. Kariyer eğitimlerimizde sürüyor. Büyüklerimizin desteği ile bu yolda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Keskin, Gençlik Konseyi yönetim ve üyeleri ile bir  süre sohbet etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Mahmut (6 yıl önce)
    Başkan, uğraşacak . Memleketimiz için hayırlı olan olsun İnşalah
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    başkan kim haksızlık yapıyorsa söyle.en kötüsü bunu din adına yaptıklarını söylemeleri
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGAY (6 yıl önce)
    GEÇTE OLSA TEBRİK EDERİM.DİGER STK LARINDA AKP DEN KORKMAMASI KONUŞMALARI LAZIM ARTIK.! MESELA ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI NERDESİNİİİİİZZZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziraat odaları çiftçiden para almaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Başkan şelaleciler ile menzili gündeme getir.Şimdi de tebliğciler çıktı. Her yerde birileri çıkıyor Allah devlete yardım etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    allahınıza kurban
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Bir çok ülke kadar genç nüfusu olan bir ülkeyiz. Bu gençleri ülkenin geleceği konusunda bilinçlendirmeliyiz. Şucuların-bucuların eline düştümü Rabbim korusun. İçimizdeki bir hainin bertaraf edilmesi dışarıda bin hainin bertaraf edilmesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Başkan sonuna kadar sizi destekliyoruz. ama sonuç alınmalı sonuç. Bu ülkenin değil 40 yıl 1 gün kaybedecek gücü yok. Geleceğimizi kimseye çaldırtmayalım. Birlik olalım. Allah a sığınıp ayrımcılık yapanlara, hak yiyenlere, içimize nifak tohumu ekenlere karşı mücadele edelim. Bu ülke ve bu şehir hak yeme yüzünden helak olacak. Cuma vaazlarında bu konular sürekli işlenmeli.Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla