SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Boruların Ömrü 100 Yıl.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:16:49
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerince, Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesi güzergahında 2 bin 100 metrelik ASBEST ve PVC boruların DUKDİL borular ile değişimine başladı. 

Malatya genelinde 80’li yıllardan yapılan ASBEST ve PVC boruların tamamının 100 yıl ömrü olan DUKDİL borular ile değişeceğini ifade eden Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir,  “Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Tecde Mahallesi yolu çalışmalarına başlamasıyla birlikte bizde MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 80’li yıllarda yapılmış olan ASBEST ve PVC boruların değişimine başladık. Amacımız ilerleyen zamanlarda asfalt atıldıktan sonra arıza dışında herhangi bir kazı işlemine mahal vermemek. 2 bin 100 metrelik bir hat yenileme çalışmamız olacak. Bu çalışmalar yapılırken 50 tane binanın da abone bağlantısını yeniliyoruz. Çalışmalarda bizlere desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız